AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 april 2014

Fasadsiffror ger huset ett designat uttryck

Fasadsiffor har funnits på marknaden ett tag, men jag måste säga att de blir bara bättre och bättre. Innan fanns det bara en storlek, en färg och ett teckensnitt att välja på. Med tiden har nu företagen avancerat så att det finns större valmöjligheter. Hos till exempel Fasaddekor.se kan man välja från sju olika typsnitt. På deras hemsida kan man även ladda upp ett foto på det egna huset och få ett förslag på hur det kan se ut. Det är smart att göra, så får man en förhandsvink på hur det kan se ut. Man kan välja både mellan siffor och bokstäver och blanda siffror och bokstäver. Kortare siffror funkar bra, som till exempel "TOLV" istället för 12. Det funkar mindre bra med "ETTHUNDRAFYRTIOSJU", det kanske blir lite väl långt. Då får man nog välja siffror istället, 147. En annan siffra som jag tycker fungerar mindre bra är "SEX". Tänkt det med enmeters stora bokstäver på husväggen... kan tolkas lite olika. Då skulle jag nog välja siffran 6 istället. Men om man vågar, så är det kanske lite fräsigt. Se här vad snyggt det blir med lite större siffror. Husen får verkligen ett helt annat uttryck. En mer modern touch.

Fasaddekor.se
Fasaddekor.se

Hos Fasaddekor.se finns siffror och bokstäver i flera olika teckensnitt och kulörer för att passa olika smaker och fasader. De finns i storlekar från 20 cm till 1,20 m. De har osynliga monteringsdistanser som lyfter ut dekoren från fasaden, utan synliga skruvskallar.

 

FasaddekorNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår