AlltomBostad
 
FG Nordic AB

Visa alla produkter från: FG Nordic AB

Luftvärme & Inneklimat från FG Nordic AB

Väggmonterat kylaggregat LMCE - Se mer på vår hemsida

Väggmonterat kylaggregat LMCE

Fujitsu väggmonterade luftkonditioneringsaggregat LMCE med en nominell kyleffekt på 3.4 KW (0.9~3.9 kW) är lämplig för en mängd olika typer av applikationer, med sin låga ljudnivå passar denna utmärkt för bostäder och kontor där ljud kan upplevas som störande. Tack vare den optimerade fläkten i inomhusdelen ger denna effektiv spridning av kylan. Styrs via den intelligenta fjärrkontrollen som ger möjlighet till mängder av smarta inställningsmöjligheter.

Väggmonterat kylaggregat KMTB - Se mer på vår hemsida

Väggmonterat kylaggregat KMTB

Fujitsus väggmonterade luftkonditioneringsaggregat KMTB är specialdesignad för att kyla, oavsett om behovet gäller kontor eller sovrum. KMTB är lämpliga för en mängd olika typer av applikationer, med sin låga ljudnivå (endast 20 dB) passar den utmärkt för bostäder och kontor där ljud kan upplevas som störande. Tack vare den optimerade fläkten i inomhusdelen ger den effektiv spridning av kylan.

Högeffektiv varmvattenberdare - Se mer på vår hemsida

Högeffektiv varmvattenberdare

Denna serie av produkter kännetecknas av generöst dimensionerade värmeytor och utmärkta prestandasiffror. Tanken har speciellt designats för användning i kombination med värmepumpar.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår