AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

15 juni 2013

”Filmstjärnekänsla” med sminkspegel i retrostil med lampor

På mitt ungdomsrum så hade jag ett sminkbord och en spegel med veckat rosa tyg runt, i samma färg och stil som sänghimlen jag hade ovanför sängen. På sminkbordet hade jag parfymflaskor i glas med pump på med tofsar, ja,ni kan ju tänka er stilen...och två jättetavlor på Marilyn Monroe på väggen. Det hade förstås varit fantastiskt att ha en "Hollywood-spegel" där inne också. Men jag tror att jag även i dag skulle uppskatta den här typen av spegel, just för att få ett ordentligt ljus när man ska göra sig i ordning. Tänk er en mörk vintermorgon hur man sminkar på sig i ett halvdunkel och går sedan ut- lyckligt ovetandes om hur det egentligen ser ut.

Sminkspegel/Sminkspegel.se
Sminkspegel/Sminkspegel.se

Få bra sminkljus även inomhus. Spegeln går att ställa på bordet eller hänga på väggen och finns i vit eller svart lack, 1595 kr från Sminkspegel.

SminkspegelNyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Nyheter

Prylar

Sovrum

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår