AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

19 januari 2014

Fin utsikt från...stolen!

När den norske designern Peter Opsvik lanserade stolen Garden 1985 – väckte den stor uppmärksamhet. Den bröt mot tidens alla konventioner om hur man skulle sitta. Nu, 29 år senare, relanseras Garden på Stockholm Furniture Fair av det svenska företaget Moment AB. Garden är som ett riktigt konstföremål och blickfång, men passar nog bättre i en offentlig miljö eller på någon mötesplats än i ett vanligt hem. Den ska erbjuda många bekväma sittställningar och förstås utsikt - man blir både sedd och kan se ut över kontorslandskapet eller folkvimlet.

Garden/Moment AB
Garden/Moment AB

Peter Opsviks ikon Garden relanseras på Stockholm Furniture Fair av det svenska företaget Moment AB.

Stockholm Furniture Fair pågår mellan den 4-8 februari. I Moments monter (A12:03) visas även en hel produktfamilj som alla har släktskap med Garden. Under samlingsnamnet Globe Concept visas bland annat världens minsta arbetsplats med dubbla roterande ryggstöd och två vridbara arbetsbord, med plats för både kaffekopp och Laptop.

 

Moment
S
tockholm Furniture FairNyckelord:

Detaljer

Inredning

Mässor

Nyheter

Övrigt

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår