AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 juli 2018

Fint med växtbåge i trädgården

Det är ju så fint med växtbågar i trädgården, det är en skön känsla att gå igenom en sådan tycker jag, som en dörröppning i allt det gröna. Den översta bilden är en pressbild från Sofiero, det verkar vara ett ställe väl värt att besöka för trädgårdsinpiration.
Den andra bilden tog jag idag på Öland i en trädgård i Borgholm. Missa inte ett besök i den trädgården om ni ska dit, de säljer även handgjord keramik, fantastiska figurer (se bilder på dem som jag tog i trädgården i ett kommande inlägg).

Jag har köpt en slags metallbåge som jag ska sätta en klätterväxt (perenn) bredvid och försöka få till en grön båge. Mer om den kommer, om den lyckas bli så bra som jag tänkt mig...

Gröna öppningar i trädgården Översta bilden foto: Sophie Håkansson/Sofiero Nedre bilden Foto: Annika Rådlund
Gröna öppningar i trädgården Översta bilden foto: Sophie Håkansson/Sofiero Nedre bilden Foto: Annika Rådlund

Att besöka olika trädgårdar är en bra inpsirationskälla. Den övre bilden är från Sofiero, jag har aldrig varit dit men vill dit någon gång. Sofiero slott och slottsträdgård utanför Helsingborg har bland annat Sveriges största rhododendronsamling.
www. sofiero.se

Handkraft Öland med den mysiga trädgården ligger på Trädgårdsgatan 2 i Borgholm.
www.handkraft.oland.com/index.htm

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Inspiration

Trädgård

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår