AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 november 2017

First we eat then we do everything else...

Om man gillar Art Deco och mässing så kika på Roos Interiörs fina alster. Fina detaljer i mässing som ger en lite extra lyxig känsla. Mina favoriter i deras sortiment är underlägget som det står "First we eat then we do everything else", för det är ungefär så det är. Man måste ju alltid äta först... Sedan gillar jag även deras karott och glasunderlägg med mönster hämtade från stilen Art deco. Så fina att alltid ha framme.

Kartott- och glasunderlägg från Roos Interiör
Kartott- och glasunderlägg från Roos Interiör

Roos Interior tillverkar små produkter för hemmet i en modern lyxig stil, det är allt från underlägg till dörrknoppartill servettringar. De finns i silverfärgad, svart eller mässing. Själv är jag svag för mässingen - så fint! Deras produkter designas i Sverige men tillverkas i Indien. Roos Interior är numera en del av inredningsföretaget Classic Collection. Underlägget med text ligger på 550 kr och är 20x20 stort. Glasunderlägget i mässing liggger på 600 kr för 10 st. Bra, användbara och hållbara julklappar!

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.roosinterior.comNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår