AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 oktober 2017

Flamingo, flame eller enhörningspulka?

Nu växer sig längtan efter snön allt starkare här. Min son vill bygga Minecraft och Clash of Clans (hans favoritspel) i snö. Min syster meddelade igår att det hade kommit några fjun snö i Hälsingland och då hade hennes minsta son tyckt att de skulle ta fram pulkan direkt!

Själv så gilllar jag också pulkaåkning och gillar vintern när det är mycket snö, jag kan hoppa över månaderna av blask...
Nu har jag hittat en pryl som gör det ännu roligare i pulkabacken eller om man har snöhögar i trädgården, en uppblåsbar pulka! De är hiskeligt lik uppblåsbara badringar...det kanske till och med är samma men de är omdöpta till pulka nu inför säsongen? Jag vet faktiskt inte hur det ligger till med det, men min son har faktiskt haft en badring och lekt med i snön vid något tillfälle, så det funkar!
Frågan är bara: en flamingo, en flame (eld) eller en enhörning? Jag vill definitivt swisha nerför backen på en flamingo!

Uppblåsbar pulka Flamingo, Flame och Enhörning från Coolstuff.
Uppblåsbar pulka Flamingo, Flame och Enhörning från Coolstuff.

Roliga detaljer att placera ut vid vinterns snöhögar i trädgården. Kanske även en kul julklapp till den som "har allt"! Uppblåsbar pulka i olika former, dessa finns hos Coolstuff.se för 349 kr/st.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.coolstuff.seNyckelord:

Barn

Nyheter

Övrigt

Presenter

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår