AlltomBostad
Fönsterhuset

Visa alla produkter från: Fönsterhuset

Fönster & Tillbehör från Fönsterhuset

Fönstertillbehör - Se mer på vår hemsida

Fönstertillbehör

Persienner, spaltventiler, insektsnät, fönsterbänkar, post-spröjslösningar och handtag m.m. Med våra gedigna, designade fönstertillbehör ökar du komforten i ditt boende.

Fri fönsterform - Se mer på vår hemsida

Fri fönsterform

Om ni letar efter fri form av fönster, så kan vi tillgodose era önskemål. Välj bland olika former för att matcha just din dröm om fönster och dörrar. Fönstren går att få i både trä och trä/aluminium. Våra konstruktörer skräddarsyr ditt fönster utifrån dina egna specifikationer och kontrollerar att det blir ett slutresultat som du är nöjd med, både vad gäller form och utseende som funktion.

Prestanda på våra specialfönster bestäms av vilka övriga produkter som ingår. Vi försöker alltid se till att alla produkter till ett projekt passar ihop utseendemässigt.

Friform PVC Fönster - Se mer på vår hemsida

Friform PVC Fönster

IGLO 5 fönstren baseras på ett femkammarsystem med bredden 70 mm med utvändig tätning(Se profilbild nedan). Den varma profilen har skapats för kunder som vill ha det modernt och bekvämt. Profilens femkammarkonstruktion och en lämplig tätning för glasrutor och ram garanterar god stabilitet och utmärkt värmeisolering. Våra fönster är tillgängliga i diverse modeller och profilens avrundade form avspeglar de senaste trenderna på marknaden för PVC-fönster. Om du letar efter fönster som till ett rimligt pris uppfyller alla krav som ställs på moderna fönster är vi säkra på att vi har fönstren för just dig.

Inåtgående fönster - Se mer på vår hemsida

Inåtgående fönster

Inåtgående fönster finns i 2+1 glas eller 3-glas utförande. Aluminium beklädd utsida i alla kulörer. Vädringsfunktionen dreh-kipp, där bågen tippar in i överkant. Vill ni ha persienner mellan glasen väljs 2+1 glas.

Inåtgående fönsterdörrar - Se mer på vår hemsida

Inåtgående fönsterdörrar

Inåtgående fönsterdörrar i trä, trä/aluminium som kan levereras med glas i hela bågen eller med isolerade fyllningar och spröjsar som finns i många olika varianter. Fönsterdörrar från Fönsterhuset levereras i de flesta bredd och höjdmått med olika låsbara handtag och säkerhetsspanjoletter.

Kittade kulturfönster - Se mer på vår hemsida

Kittade kulturfönster

Våra kittade kulturfönster har allmogeprofil på både karm och båge. Fast kittade spröjs i ytterbågen. Uppfyller högt ställda krav på ett välgjort fönster i gammaldags stil och moderna krav på energibesparing. Tillverkas av yrkeskunniga hantverkare i Hälsingland

Kulturfönster - Se mer på vår hemsida

Kulturfönster

Sidhängda 2 och 3-glasfönster med äkta allmogekänsla. Insida med profilering samt klassiska stängningsbeslag och vädringshake. Ett fönster med gammal touch och nutidens energikrav. Finns i 1-luft, 2-luft och 3-luft.

PVC Fönsterdörr - Se mer på vår hemsida

PVC Fönsterdörr

PVC fönsterdörrar kräver praktiskt taget inget underhåll efter det är installerat. Det yttre höljet kommer inte att blekna eller slitas av solens ultravioletta solljus. Detta innebär att livslängden på dessa fönsterdörrar ökar. En av de välkända fördelarna är att PVC fönsterdörrar är gjorda av en plast som kallas polyvinylklorid, mer känd som PVC. Tillverkas med extremt låga u-värden. Är P-märkta.

PVC-fönster - Se mer på vår hemsida

PVC-fönster

Våra PVC fönster är P-märka och har dagens energikrav. Tidlös design, hög säkerhet med innovation lösningar och i mängder av kulörer. Ett miljövänligt och återvinningsbart material.

Takfönster - Se mer på vår hemsida

Takfönster

Takfönster finns i öppningsbara och fasta modeller med olika funktioner och kombinationer. Tillbehör som persienner, rullgardiner och solskydd med mera som motverkar värme/insyn.

Utåtgående fönster - Se mer på vår hemsida

Utåtgående fönster

Våra mest sålda utåtgående fönster är vridfönster (H-hängt) i trä och trä/aluminium beklädda, Finns även klassiska sidohängda utåtgående eller överkants hängda fönster. Fönstren kan fås som 1,2 och 3-lufts kombinationer.

Utåtgående fönsterdörrar - Se mer på vår hemsida

Utåtgående fönsterdörrar

Utåtgående fönsterdörrar byggs trä, trä/aluminium efter kundens önskemål i 3 glas eller 2+1 utförande. Vi levererar fönsterdörren med glas i hela bågen, det blir vanligare med denna typ av fönsterdörrar eftersom de släpper in mer ljus. Finns även isolerade fyllningar och spröjsar i ett flertal varianter. Fönsterdörrar levereras i de flesta bredder, enkel- pardörrar, höjdmått & kulörer. Tillbehör som persienner, ventiler, låssystem, spröjs & myggdörrar finns att beställa till.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår