AlltomBostad
 

Förhindra vattenskador

Förhindra vattenskador

Ditt skydd mot vattenskador

Tollco har allt du behöver för att upptäcka en vattenläcka innan den skapar kostsamma skador. Vi erbjuder allt från enkla läckageskydd och larm som placeras under vitvaror och köksskåp till vattenfelsbrytare som automatiskt stänger av vattnet så fort en läcka uppstår.

Vattenskador kostar svenska fastighetsägare miljardbelopp varje år. Med vårt kompletta utbud av produkter behöver du inte längre oroa dig för att just du ska drabbas. Våra produkter borde vara lika självklara som brandvarnare är i din bostad. Flera av dem är minst lika enkla att installera.

Tollco är marknadsledande och har Europas bredaste utbud av vatten-skadeförebyggande system. Vi är ett svenskt företag som grundades 1995. Huvudkontoret och produktionen ligger i Knivsta mellan Stockholm och Uppsala.

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår