AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 februari 2014

Fototapet av favoritstaden på väggen

Om man inte har möjlighet att åka till Paris, New York eller Rio de Janeiro så kan man njuta lite av stadens skönhet hemma genom dessa vackra fototapeter. Serien heter Ancient cities och kollektionen består av tio motiv som går att måttbeställa både som fototapet och canvastavla. Vad sägs om eiffeltornets siluett i solnedgången, flygfoto över New Yorks skyskrapor eller en dubbeldäckarens färd längs med Londons gator? De två tapeterna nedan är mina favoriter ur serien. New York och Rio de Janeiro, båda är ställen jag har varit till och drömmer mig tillbaka till då och då. Allrahelst det sistnämnda.

Vintage cities/Photowall
Vintage cities/Photowall

Photowalls tapetkollektion Vintage Cities har motiv från kända storstäder, alla med en vintageinspirerad känsla. Här är det 6th Avenue i New York och Sugar loaf mountain i Rio de Janeiro. Fototapeterna kostar 295 SEK per kvadratmeter och canvastavlor med samma motiv kostar från 200 SEK.

PhotowallNyckelord:

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Tapet

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår