AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 mars 2015

Fototapet med eget motiv eller Canvasbutikens foton

Här ett tips om svensktillverkade fototapeter där tapeterna tillverkas på beställning efter dina önskemål. Man kan välja om man vill använda något av deras motiv, eller använda egna bilder och skapa en personlig vägg. Det vore väl härligt att framkalla en bild från semesterresan och ha den över hela väggen, så kan man påminnas om en vacker strand, ett vattenfall, en stig, solnedgång, björkskog, kullerstensgator eller annat. Fototapeterna produceras vid beställning och levereras komplett med tapetlim och monteringsanvisning. Det låter ju inte alltför svårt tycker jag.

Mystisk Grön Skog Fototapet Fotograf: Anekoho
Mystisk Grön Skog Fototapet Fotograf: Anekoho

Tapeterna från Canvasbutiken tillverkas av non-woven, ett material som ska vara både miljövänligt, formstabilt och slitstarkt. Våderna är 45 cm breda och monteras kant i kant. Fototapeterna är ska vara fria från PVC och motståndskraftiga mot solens UV-strålningar så att färgerna ska hålla år efter år. Om du ska beställa en fototapet så kom ihåg att ange alltid bredd och höjd ca 3-5 cm större än din vägg för skärsmån. Tapeten Mystisk grön skog på bilden kostar 339,00:-/m².
www.canvasbutik.se skriv Tapet i sökrutan då får man fram alla motiv som de har som tapeter.Nyckelord:

Nyheter

Tapet

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår