AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 maj 2016

Fototapeter med motiv från Norrland

Kanske är det för att jag själv kommer från den norra delen av landet (eller egentligen södra Norrland) som jag gillar de här motiven extra mycket. Natur som man känner sig hemma i, i ett extra vackert ljus. Photowalls exklusiva samarbete med Jonna Jinton har resulterat i den här fototapetskollektionen som kallas The Soul of Nature. Värd att kika in på om man funderar på att skaffa en vägg utöver de vanliga.

Into the wild, The Secret Place och River of dreams från Photowall. Foto:Jonna Jinton
Into the wild, The Secret Place och River of dreams från Photowall. Foto:Jonna Jinton

Into the wild, The Secret Place och River of dreams Photowall. Dansande dimma över smala vatten, isblå träd i skymningen och magiska skogar i olika skepnader. Photowalls exklusiva samarbete med Jonna Jinton har resulterat i fototapetskollektionen The Soul of Nature som består av 13 olika motiv.. Vackra motiv som avspeglar en drömsk natur från Västernorrland. The Soul of Nature finns exklusivt hos Photowall och beställs som måttanpassade fototapeter för 347 kronor per kvadratmeter. Interiörbilderna är stylade av Petra Bauer och fotograferade av Stellan Herner.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Inredning

Inspiration

Nyheter

Tapet

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår