AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

5 september 2016

Från drömfångare till...

Broste Copenhagens inredningsprodukter är en blandning mellan modern nordisk design och en mer bohemisk stil. På Fomrexmässan presenterade de sina höstnyheter och det var där jag såg de här väggderkorationerna.
När jag ser sådant här brukar jag alltid tänka "en sån där kan jag ju göra själv"....men det är inte alltid jag går från ax till limpa med mina idéer. Men med en en cirkel av ungefär vad som helst och grovt garn så kan man skapa något liknande - så håll utkik framöver ifall det blir något...
För er som vill ha ett "garnskägg" på väggen istället för till exempel en drömfångare eller tavla så finns alltså de här hos det danska företaget Broste Copenhagen.

Från drömfångare till...

Mer textil inne dämpar ljud, och så är det så klart dekorativt. Broste copenhagen som har de här väggdekorationerna i sitt sortiment finns på bland annat Newport inne på NK i Stokcholm (om de inte har dem hemma kanske de kan ta hem) och sedan finns de såklart på nätet.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.brostecopenhagen.comNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Mässor

Nyheter

Presenter

Prylar

Textil

Tips

Vardagsrum

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår