AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 oktober 2016

Fransk balkong och räcken från PE Creative

På Hem-, villa- och bostadsrättsmässan besökte jag bland annat PE Creatives monter. De tillverkar bland annat franska balkonger i aluminium, vilket alltså är ett mycket lättare material än till exempel järn. De gör även fina räcken till trappor och till altaner, jag kikade igenom deras pärm som de hade där där de visad upp lite olika lösningar. De kan även specialtillverka efter önskemål och de gör allt från design till färdig produkt. Så det kan vara ett företag att ha i åtanke om man inte vill sätta upp en tung järnbalkong men ändå vill ha det där utseendet, det såg precis ut som järn så ingen ser skillnad på det.

Franska balkonger och specialdesignade räcken från PE Crative  Foto: Annika Rådlund
Franska balkonger och specialdesignade räcken från PE Crative Foto: Annika Rådlund

Underhållsfria räcken och balkonger från PE Creative som egentligen håller till i Eksjö. De gör även konstsmide och trappräcken.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.pecreative.seNyckelord:

Balkong

Bygg

Detaljer

Inredning

Mässor

Nyheter

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår