AlltomBostad
 

Friggebodar från Norrland

Friggebodar från Norrland

Friggeboden - Inga konstigheter, bara möjligheter!
Ja, det är faktiskt så att det finns obegränsat med möjligheter med en friggebod, samtidigt är det både enkelt och funktionellt. När du beställer hos oss är du dessutom garanterad en friggebod av högsta kvalitet.

Ett hus med många användningsområden
Det är egentligen bara fantasin som sätter gränsen för vad du kan använda en friggebod till. Kanske behöver du en gäststuga när du får besök? Extra förvaring för dina verktyg? En värmande bastu? Eller så skaffar du dig en privat sfär där du kan bygga modellflygplan i lugn och ro! Möjligheterna är obegränsade!

Friggeboden ger dig extra utrymme - Snabbt och enkelt
Oavsett anledning så är faktiskt friggeboden perfekt när du vill ha lite extra utrymme. Friggeboden är helt enkelt vår tids snickerboa - Fast betydligt mer ombonat och utan krav på att behöva tälja träfigurer dagarna i ända.

Ni ser, med en friggebod så slipper du allt krångel med bygglov. Du skaffar dig smidigt och enkelt en alldeles egen fristad att inreda och använda till just det som DU vill. Vi har färdiga mått till fasta priser men har du egna mått så hjälper vi till att förverkliga din dröm.

Ring eller maila idag.
Brännafritid
Ronnie 0702550111
Mail [email protected]

Besök vår hemsida och läs mer Klicka här!

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår