Furniturebox by Andrea – ny inredning som finns på nätet

Furniturebox by Andrea – ny inredning som finns på nätet

Furniturebox som säljer möbler på nätet har påbörjat ett designsamarbete med Andrea Brodin (inredare som bland annat pratar inredning på TV4 Nyhetsmorgon). Det har resulterat i en möbelgrupp i en sober gråskala med fina detaljer som mässingsbeslag och bronsnitar, innanpåliggande lådor och raka linjer. Trämöblerna passar i de flesta hem tycker jag. Sängen med sin klädda gavel ger den där sköna hotellrumskänslan, som det alltid blir med klädda gavlar tycker jag.

Den klädda lådan att ha vid fotändan är ju perfekt för förvaring av sängkläder. Min kompis köpte den direkt när hon såg den, för hon hade länge letat något liknande men inte hittat någon bra. Hennes man blev superlycklig för han tänkte att han kunde förvara sina bandyprylar där...men det kan jag säga att så blev det inte.

Tips är i alla fall att de just nu kör kampanj på hela serien. Nytt och trendigt är det förstås och kul med svensk design!

Furniturebox byb Andrea har precis lanserats och just nu kör de en kampanj på Furniturebox sida.
BY ANDREA 160 Kontinentalsäng Svart: Pris 9995:- (rek. pris 13995:-)
BY ANDREA Sänggavel 185 Svart: Pris 2995:- (rek. pris 4495:-)
BY ANDREA Sänggavel 165 Svart: Pris 2995:- (rek. pris 4495:-)
BY ANDREA Byrå Mörkgrå: Pris 4495:- (rek. pris 6795:-)
BY ANDREA Nattduksbord Mörkgrå Pris 1895:- (rek. pris 2895:-) Byrån och nattduksbordet består av MDF och ekfaner med lådknoppar i polerad mässing som snyggt bryter av mot den mörkgrå färgen.
BY ANDREA Sängkista Svart Pris 2995:- (rek. pris 4495:-) Möblerna finns hos Furniturebox.se.

Idag säljs "By Andrea" förutom i sin egen webshop (byandrea.tictail.com) på royaldesign.se, utvalda Miobutiker och på Bohem i Stockholm. Där kan man bland annat hitta tallriksunderlägg för 395 kr, glasunderlägg 249 kr, doftljus 249 kr, kuddfodral 349-399 kr och brickor för 349 kr.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

Facebook Twitter Google Plus Google Plus