AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

1 mars 2017

Fyra olika mysiga uteplatser från Rusta

Under pressdagarna i november så visade företagen upp vad som kommer till butikerna i vår. Rusta satsar på bland annat uteplatsen i vår, med allt från möbler till belysning. De hade även väldigt många mattor som även fungerar för altanen och uteplatsen.
Jag köpte ett par mattor från Rusta för tre år sedan som jag använder på min balkong i huset, de har klarat sig bra och har inte blivit särskilt solblekta eller gått sönder, men jag har dem bara där på sommaren och tar in dem på vintern. I år kommer Rusta även att ha flera konstväxter för uteplatsen, både kaktusar, bambu, mindre gröna växter med och utan blommor samt palmer. Pax för en palm!

Uteplatser från Rusta Foto: Annika Rådlund
Uteplatser från Rusta Foto: Annika Rådlund

Snart är det dags att börja planera årets uteplats. Om man redan har möbler kan man få det lite mer ombonat med plastmattor för utomhusbruk, dynor och ljusslingor. Här är fyra olika uteplatser som Rusta visade upp under pressdagarna.
Växterna finns redan i sortimentet och när jag kikade in på deras hemsida nu under Trädgårdsmöbler så verkar det mesta finnas inne redan nu. Jag antar att man i södra Sverige redan är på gång med uteplatserna medan vi får hålla oss till tåls lite till, om vi inte har ett uterum.

Se även Palmer på uteplatsen hos Rusta här.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

 

www.rusta.com



Nyckelord:

Butik

Detaljer

Inredning

Inspiration

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår