AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 februari 2018

Fyrklövern hyllar kärleken med nya servisen Sonja

Porslinsföretaget Fyrklövern vill hylla kärleken och fira det norska kungliga guldbröllopet 2018 med jubileumsservisen Sonja. Det är en tidlös klassisk servis i vitt med inslag av grön myrten, orkidéeroch fresia. Servisen är formgivaren av Anna Handell i samarbete med Fyrklövern och den har en handmålad platinakant för att den ska få en extra lyxig känsla.

Jag tycker att man kan använda servisen till flera slags dukningar, den passar både till familjemiddager, en romantisk middag för två och till andra festligheter som dop och bröllop. Men som jag alltid brukar säga så tycker jag att man kan använda finporslinet även till vardags. För varför ska det som är fint bara stå i ett skåp? Lika bra att använda det medan man lever tänker jag. Den här tål ju dessutom maskindisk.

Dukning med Fyrklöverns nya servis Sonja Foto: Fyrklövern
Dukning med Fyrklöverns nya servis Sonja Foto: Fyrklövern

För en högtidlig dukning använd silverkandelabrar och orkidéeblommor i små vaser och för en mer rustik look använd grova servetter i linne och gör någon fin bordsdekoration med mycket grönt i. Servisen Sonja består av 16 delar och tål maskindisk samt finns endast till försäljning via Fyrklövern.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.fyrklovern.seNyckelord:

Blommor

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Porslin

Presenter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår