AlltomBostad
 
Gabriel Keramik

Visa alla produkter från: Gabriel Keramik

Brasugnar & Kaminer från Gabriel Keramik

Avanti - Se mer på vår hemsida

Avanti

En tuff design - En eldstad och formspråk för modern inredning och många möjligheter. Avanti har kakelugnens alla fördelar, effektiv och lagrar mycket värme som behagligt återges till huset – perfekt för de välisolerade nya husen som byggs idag. Dessutom kan du sätta din egen prägel på designen genom de olika materialen på hyllan eller ändra kakelfärgen.

Borgholm - Se mer på vår hemsida

Borgholm

Modellen Borgholm har inspirerats av de öländska radbyarnas äldre bebyggelse och landskapets tilltalande former. Kronan har rena, klassiska linjer.

Drottningholm - Se mer på vår hemsida

Drottningholm

Denna modell har hämtat inspiration från den populära gustavianska inredningsstilen. En ståtlig kakelugn med böljande krona som pryder sin plats som en möbel i både slott och villor.

Duvemåla - Se mer på vår hemsida

Duvemåla

Denna kakelugn har utvecklats med inspiration från småländska torp och gårdar. De rena linjerna gör att den passar i alla inredningsmiljöer.

Ekeby - Se mer på vår hemsida

Ekeby

Gabriels kakelugn Ekeby har inspiration av ståtliga herrgårdar omgivna av ängar med lummiga lövträd. Kronan har stiliga, klassiska linjer som passar till alla inredningar.


Gabriel - Se mer på vår hemsida

Gabriel

Den distinkta kronan tillsammans med matchande simsar ger Gabriel ett unikt utseende. Här med stor eldstad, varmluftskassett.

Kakelugnar med omsorgsfull design - Se mer på vår hemsida

Kakelugnar med omsorgsfull design

Gabriels formgivare har omsorgsfullt utvecklat kakelugnarnas former och dekorer för att möta högt ställda krav. Den hantverksmässiga tillverkningen ger varje kakel ett unikt utseende. Välj bland stiliga kronor och vackra dekorer med inspiration från olika tidsepoker eller från vår skandinaviska natur. Kakelugnarna kan ges ett unikt handmålat mönster och kakel i en speciellt utvald glasyr.

Karl-Johan - Se mer på vår hemsida

Karl-Johan

Den imponerande kakelugnen Karl-Johan togs ursprungligen fram till återförsäljaren i vårt grannland Norge. Modellen är också omtyckt i Sverige mycket tack vare sin ståtliga krona.

Kungälv - Se mer på vår hemsida

Kungälv

CE-märkning: EN 15250
Höjd: 2300 mm (kan anpassas till olika höjder)

Basmått (sockel): 960 x 600 mm

Vikt: 1400 kg

Verkningsgrad: Upp till 93 %

Avsvalningstid: Upp till ett dygn

Anslutning: Bak- eller toppanslutning till rökkanal

Kungsholm - Se mer på vår hemsida

Kungsholm

Den härliga jugendinspirerade reliefkronan med fris ger denna kakelugn sitt imponerande utseende och välförtjänta namn.

Strömsrum - Se mer på vår hemsida

Strömsrum

Strömsrum är en stilig rektangulär kakelugn som fått namn efter ett imponerande träslott i närheten av Timmernabben. Den välbalanserade designen gör kakelugnen till en vacker inredningsdetalj i alla hem. Strömsrum levereras som standard med varmluftskassett och mässingsluckor och kan också erhållas i olika höjder, färger och dekorer.

STUDIO -Röd - Se mer på vår hemsida

STUDIO -Röd

En röd Studio är en häftig inredningsdetalj för alla som är intresserade av ett personligt hem. Här är Studio i rött blankt kakel med rött dekorband. Kassettram och dekorlister är i mässing.

Studio mintgrön - Se mer på vår hemsida

Studio mintgrön

I en nybyggd villa i nyfunkis i Sollentuna finns denna grönskimrande kakelugn. Färgställningarna skapar en härlig harmoni tack vare villans öppna planlösning som släpper in ljus och grönska från trädgården. Gröna melerade nyanser och kassettram i borstat stål.

Studio svart - Se mer på vår hemsida

Studio svart

En svart Studio är en häftig inredningsdetalj i nya villor och har en design och värmekomfort som är överlägsen braskaminens. Här är Studio i svart sidenmatt kakel med grått dekorband. Kassettram och dekorlister i borstat rostfritt stål.

Studio vit - Se mer på vår hemsida

Studio vit

Vitt blankt kakel med blått dekorband. Kassettram i blankt stål. Här ger den klassiska vita nyansen tillsammans med ett modernt formspråket en härlig retrokänsla i det nybyggda huset nära havet på Öland.

Tillinge - Se mer på vår hemsida

Tillinge

Modellen Tillinge har fått sitt namn efter platsen där Gabriel Keramik startade i mitten av 1800-talet. Den klassiska kakelugnsmodellen Tillinge, med krona i rena linjer, passar i de flesta inredningsmiljöer.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår