AlltomBostad
 
Gårda Johan Produkt AB

Visa alla produkter från: Gårda Johan Produkt AB

Trädgårdsutsmyckning från Gårda Johan Produkt AB

Belysning - Se mer på vår hemsida

Belysning

Ljus skapar en alldeles speciell känsla och trevnad i ett rum - ute som inne. När det kommer till utomhusbelysning kan du med små medel skapa dramatiska, estetiska och praktiska lösningar. Oavsett om du vill punktbelysa ett träd, skapa en mysig atmosfär på uteplatsen eller ha en upplyst trädgårdsgång har vi lösningarna. Vi hjälper självklart till med råd och tips!

Dekorsten - Se mer på vår hemsida

Dekorsten

Använd dekorsten till att smycka din trädgård och utemiljö på ett personligt och levande vis. Dekorsten finns i en mängd olika varianter och färgskiftningar. Dekorsten är inte bara dekorativt utan behåller fukt och värme i dina rabatter samt håller ogräset borta. Stenen kan även fungera som skvättskydd till fasaden och håller oinbjudna husdjur borta från rabatterna.

Kullersten - Se mer på vår hemsida

Kullersten

Använd klassikern kullersten att dekorera rabatter eller din husgrund med. Kullerstenen skapar en rustik, vacker och underhållsfri yta att njuta av i många år.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår