AlltomBostad
Garden & Greenhouse Scandinavia AB

Visa alla produkter från: Garden & Greenhouse Scandinavia AB

Uterum & Inglasningar från Garden & Greenhouse Scandinavia AB

Uterum i trippelglas - Se mer på vår hemsida

Uterum i trippelglas

Ett uterum i trippelglas är för alla som söker en vinterträdgård i ordets rätta bemärkelse. Ett rum med himlen som tak med utsikt över trädgård och natur, att användas som matsal, vardagsrum eller exklusiv lounge för avkoppling.

Uterum i trippelglas - Se mer på vår hemsida

Uterum i trippelglas

Helisolerade 3-glasfönster och extra isolerande underhållsfria aluminiumprofiler ger ett uterum med U-värde ner till 0,5. Dessa energibesparande vinterträdgårdar kan då ekonomiskt hålla temperaturer på över 20 plus under vinterhalvåret.

Uterum i dubbelglas - Se mer på vår hemsida

Uterum i dubbelglas

Med U-värden på mellan 1,0 och 1,5 används ett dubbelglasat uterum året runt. Basuppvärmt till 15-20 plus under vinterhalvåret, för umgänge och fest höjs temperaturen temporärt ännu mer.

Uterum i dubbelglas - Se mer på vår hemsida

Uterum i dubbelglas

Uterummen är unika och utformade enligt önskemål och den befintliga fastighetens förutsättningar. De blir hemmets favoritplats med närhet till trädgård och natur – året runt.

Uterum i enkelglas - Se mer på vår hemsida

Uterum i enkelglas

Om uterummet inte ska användas året runt är oisolerade aluminiumprofiler och enkelglas det bästa och ekonomiskt mest tilltalande alternativet. Konstruktionen ger ett spatiöst glashus fyllt av ljus och värme. Smäckra helglasade skjutdörrar kan göras upp till 6 meter breda.

Uterum i enkelglas - Se mer på vår hemsida

Uterum i enkelglas

'Sun Room', som en vindskyddad uteplats eller terrass i glas. Glasen i taket är extra säkert 10 mm lamellglas och i väggarna och dörrarna är det 8 mm härdat säkerhetsglas. Prisvärt för alla trädgårdar, särskilt för sommarstället.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår