AlltomBostad
Garden & Greenhouse Scandinavia AB

Visa alla produkter från: Garden & Greenhouse Scandinavia AB

Uterum & Inglasningar från Garden & Greenhouse Scandinavia AB

Gavelanslutna växthus och orangerier - Se mer på vår hemsida

Gavelanslutna växthus och orangerier

Alla våra växthusmodeller går att ansluta med gavel till boningshuset, garaget eller det större förrådet. Särskilt fördelaktigt när det gäller dubbelglas – befintlig vägg hjälper till att ekonomiskt värma upp under vinterhalvåret.

Storlekar från 10 m2 och uppåt, monteras på grundmur i önskad höjd. Välj mellan enkelt säkerhetsglas 3 mm eller 6 mm. Eller välj att uppgradera till exklusivt orangeri med 16 mm dubbelglas för användning året runt.

Orangerier i dubbelglas - Se mer på vår hemsida

Orangerier i dubbelglas

Kombinationen exotiska växter och vacker inredning även under vintermånaderna är det speciella med våra isolerade dubbelglasade orangerier. De blir som oaser med doftande citronträd, fuchsia, palmer och sköna sittmöbler för avkoppling. Orangeriet kan vara fristående eller anslutas till befintlig byggnad för direkt tillgång.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår