Garderober med belysning!

Garderober med belysning!

Om man inte har en riktig walk-in-closet så satsar på bra, inbyggda, garderober om du ska skaffa bättre förvaring för kläder och skor. I våras var jag till Skånska byggvarors butik i Barkaby och där hade de byggt upp flera olika miljöer med olika typer av garderober. Det var väldigt inspirerande och jag ville genast hem och organisera mina lite bättre...

Garderober med skjutdörrar är ett bra val, specielt på en liten yta då det annars kan vara svårt att öppna garderobsdörrarna om man har möbler och prylar i vägen. Nu har Skånska byggvaror lanserat en ny serie som heter Atlana som har snygg LED-belysning. De går dessutom att bygga i vinkel, rakt eller i vinkel med walk-in funktion. De här har inte skjutdörrar men man kan välja åt vilket håll man vill att dörrarna sköa öppnas, garderoben som står mitt i vinkeln är högerhängd (se bilden längst ner).

Atlanta har en egen liten walk-in-closet hörna där man kan förvara prylar, det alternativet finns med som ett tillval om man vill ha garderoben i vinkel. Den finns i två olika höjder och den finns i olika utföranden på dörrar och skåp, som till exempel vitt, vitt glas, ljus ooch mörk rustik ek. Dörrarna erbjuds som vikdörrar eller enkeldörrar beroende på garderobens utformning i bredder, mellan en och fyra meter. Atlanta kostar från 4 795 kronor. Man kan själv bestämma vilket håll dörrarna ska vikas åt, med undantag för dörren i hörnet som alltid öppnas åt höger.

skanskabyggvaror.se

Facebook Twitter Google Plus Google Plus