AlltomBostad
 
Gårdslarm i Norden AB

Visa alla produkter från: Gårdslarm i Norden AB

Säkerhet från Gårdslarm i Norden AB

Alarmklocka - Se mer på vår hemsida

Alarmklocka

12 Volts alarmklocka som ansluts till mottagarens 12 V utgång, fungerar med alla gårdsvakter (Mod 2500) samt våra trådlösa ringklockor med stationär mottagare. En ca 3 meter kabel för anslutning ingår.

BT GSM Ultra PIR - Se mer på vår hemsida

BT GSM Ultra PIR

Larma förråd, sommarstuga, husvagn, arbetsbod uthus m m. Batteridrivet GSM larm som kan meddela upp till tre mottagare via telefon med ditt egna förinspelade meddelande. Detektorn har även en inbyggd siren med en styrka på 130 decibel. Sirenen kan vara avaktiverad om ni vill använda larmet som ett "tyst larm".

PIR detektorn drivs av 3 st standard AA batterier, och programeras via tryckknapparna under locket på detektorns baksida. Uppringning via GSM nätet, SIM kort ingår ej. Det fungerar med såväl kontantkort som abonnemang. Köper man ett kontantkort idag så kan man i regel trycka ut den typ av SIM kort man har behov av (mini, mikro och nano), till GSM Ultra PIR behövs ett mini simkort.

BT GSM Ultra PIR - Se mer på vår hemsida

BT GSM Ultra PIR

Larma förråd, sommarstuga, husvagn, arbetsbod uthus m m

Batteridrivet GSM (3G) larm som kan meddela upp till tre mottagare via telefon med ditt egna förinspelade meddelande. Detektorn har även en inbyggd siren med en styrka på 130 decibel. Sirenen kan vara avaktiverad om ni vill använda larmet som ett "tyst larm".

BT GSM Ultra PIR med magnetkontakt - Se mer på vår hemsida

BT GSM Ultra PIR med magnetkontakt

Larma husvagn, arbetsbod uthus m m

Batteridrivet GSM (3G) larm som kan meddela upp till tre mottagare via telefon med ditt egna förinspelade meddelande. Detektorn har även en inbyggd siren med en styrka på 130 decibel. Sirenen kan vara avaktiverad om ni vill använda larmet som ett "tyst larm".

BT Hemlarm - Se mer på vår hemsida

BT Hemlarm

Batteridrivet trådlöst PIR larm för hemmet med inbyggd siren (130 db). Tack vare att det är batteridrivet och lätt att flytta, kan detta med fördel även användas t ex. vid camping, tillfällig uppställning av lastbil, uthus i trädgården m m.

Det fungerar fristående eller med någon av de andra BT produkterna. Larmet aktiveras och avaktiveras via den medföljande fjärrkontrollen. Den inbyggda sirenen (130 db) ljuder vid larm i 30 sekunder, efter detta är PIR detektorn fortfarande aktiverad (så den kommer åter att ljuda om inkräktaren fortfarande är kvar)

BT Två zons larm - Se mer på vår hemsida

BT Två zons larm

Larm för två rum där bägge enheterna kan länkas med varandra så när det ena larmet utlöses, så utlöser automatiskt också det andra larmet. Bägge enheterna har en inbyggd sirén med en styrka på 130 decibel. Den ena enheten, BT GSM Ultra PIR, ringer upp din mobil (SIM kort ingår ej) om larmet löses ut. Om det första mobilnumret inte bekräftar larmet, så ringer larmet upp till två mobilnummer till. Du spelar in ett kort meddelande som spelas upp när larmet aktiveras och ringer upp din mobil. Bägge enheterna detekterar en horisontell vinkel på 120 grader och en vertikal vinkel på 90 grader och en längd på 8 respektive 10 meter. Du aktiverar och avaktiverar enkelt larmet med ett tryck fjärrkontrollen.

BT Två zons larm med extern sirén - Se mer på vår hemsida

BT Två zons larm med extern sirén

Larm för två rum med en extern sirén som har en styrka på 130 decibel där alla tre enheterna kan länkas trådlöst med varandra. När larmet är utlöst, så löses också det andra larmet ut samtidigt som den externa sirénen larmar. Bägge huvudenheterna har en inbyggd sirén med en styrka på 130 decibel. Den ena enheten, BT GSM Ultra PIR, ringer upp din mobil (SIM kort ingår ej) om larmet utlöses. Om det första mobilnumret inte bekräftar larmet, så ringer larmet upp till två mobilnummer till.

BT Utomhussirén - Se mer på vår hemsida

BT Utomhussirén

BT Utomhussirén fungerar tillsammans med både vårt BT Hemlarm och BT GSM Ultra PIR, sirénen kan placeras upp till 50 m från dom andra enheterna. En fjärrkontroll krävs för att kunna länka ihop sirénen med andra enheter.

Extra sändare person och fordon 2500 - Se mer på vår hemsida

Extra sändare person och fordon 2500

Köp till en extra sändare till gårdsinfarten eller dieseltanken. Lång räckvidd och mycket enkel att använda!

Enkelt och funktionellt Bara att koppla på det medföljande 9-volts batteriet och hänga upp sändaren, inga krångligheter. Sändaren använder sig av en ca 16 meter lång PIR -stråle för att indikera personer och fordon. Vädertålig och anpassad för nordiskt klimat.

Gårdsvakt Protect 800 - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt Protect 800

Trådlös övervakning av er fastighet! Placera PIR detektorn vid framfartsväg, i byggnader m m som ni vill ha kontroll över. Anslut mottagaren till ett vägguttag inomhus där signal spelas upp när någon passerar PIR detektorn.

Den trådlösa räckvidden mellan detektor och mottagardelen är upp till 800 meter, men hinder såsom byggnader, buskar, träd m m reducerar räckvidden, vilket innebär att man i de flesta fall kan räkna med 400-500 meters räckvidd.

Gårdsvakt Protect 800 holk - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt Protect 800 holk

Trådlös övervakning av er fastighet! Placera PIR detektorn vid framfartsväg, i byggnader m m som ni vill ha kontroll över. Anslut mottagaren till ett vägguttag inomhus där signal spelas upp när någon passerar PIR detektorn. Den trådlösa räckvidden mellan detektor och mottagardelen är upp till 800 meter, men hinder såsom byggnader, buskar, träd m m reducerar räckvidden, vilket innebär att man i de flesta fall kan räkna med 400-500 meters räckvidd.

Gårdsvakt Protect 800, två detektorer - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt Protect 800, två detektorer

Trådlös övervakning av er fastighet! Placera PIR detektor vid framfartsväg, i byggnader m m som ni vill ha kontroll över. Anslut mottagaren till ett vägguttag inomhus där signal spelas upp när någon passerar PIR detektorn. Den trådlösa räckvidden mellan detektor och mottagardelen är upp till 800 meter, men hinder såsom byggnader, buskar, träd m m reducerar räckvidden, vilket innebär att man i de flesta fall kan räkna med 400-500 meters räckvidd.

Holk för sändare 2500 - Se mer på vår hemsida

Holk för sändare 2500

Holk med invändig skumplast, som är framtagen för att passa sändare/detektor 2500

Holk specifikation: Storlek : 210 (H) x 120 (B) x 140 (D) mm. Material: Trä Invändigt: Skumplast formad för detektor Diameter hål: 40mm

Kameraattrapp DC10 - Se mer på vår hemsida

Kameraattrapp DC10

Kraftig och rejäl modell av kameraattrapp med inbyggd blinkande ledlampa. Ledlampan blinkar kontinuerligt. Levereras enligt bilder med fäste, skruv och de svarta "kablarna" från kameran som går in i konsolfästet.

Protect 800, larm med siren och blixtljus - Se mer på vår hemsida

Protect 800, larm med siren och blixtljus

Placera medföljande PIR detektor i garage, verkstad m m, kan även placeras utomhus. I den blå/vita boxen finns en inbyggd mottagare (Protect 800), med siren och blixtljus, denna ansluts till ett vägguttag. Siren och blixtljus aktiveras då detektorn blir aktiverad av rörelse. Såväl detektor som mottagarboxen är vattentäta (IP65).

Roterande varningsljus - Se mer på vår hemsida

Roterande varningsljus

Den roterande varningslampan fästs antingen med medföljande magnetfästet eller att man borrar hål och skruvar fast bottenplattan

Kittet innehåller: 1 x 12v Roterande ljus. 1 meter spiralkabel

Skylt kameraövervakning(A4) - Se mer på vår hemsida

Skylt kameraövervakning(A4)

Informationsskylt "Området Kamerabevakas" av hårdplast med storleken 210*297 mm(A4)

Skylt larmad lokal (A4) - Se mer på vår hemsida

Skylt larmad lokal (A4)

Varningsskylt av hårdplast med storleken 297*210mm (A4)

Trådlös ringklocka, Protect 800 - Se mer på vår hemsida

Trådlös ringklocka, Protect 800

Ringklocka med trådlös räckvidd på upp till 800 meter mellan tryckenhet och den nätdrivna mottagaren vid fri sikt.

Då det i praktiken oftast finns hinder såsom mellanväggar m m så stoppar inte detta den trådlösa signalen, men den reduceras, varför man i de flesta fall kan räkna med en räckvidd på 400-600 meter.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår