AlltomBostad
Gårdslarm i Norden AB

Visa alla produkter från: Gårdslarm i Norden AB

Säkerhet från Gårdslarm i Norden AB

Alarmklocka - Se mer på vår hemsida

Alarmklocka

12 Volts alarmklocka som ansluts till mottagarens 12 V utgång, fungerar med alla gårdsvakter (Mod 2500) samt våra trådlösa ringklockor med stationär mottagare. En ca 3 meter kabel för anslutning ingår.

Bärbar mottagare 2500 - Se mer på vår hemsida

Bärbar mottagare 2500

Stor som tändsticksask, levereras med en bältesklämma och laddare, perfekt för dig som är "på språng" men ändå inom området. Den kan användas tillsammans eller som enda mottagare till våra gårdvakter och trådlösa ringklockor.

BT GSM Ultra PIR - Se mer på vår hemsida

BT GSM Ultra PIR

Larma förråd, sommarstuga, husvagn, arbetsbod uthus m m. Batteridrivet GSM larm som kan meddela upp till tre mottagare via telefon med ditt egna förinspelade meddelande. Detektorn har även en inbyggd siren med en styrka på 130 decibel. Sirenen kan vara avaktiverad om ni vill använda larmet som ett "tyst larm".

PIR detektorn drivs av 3 st standard AA batterier, och programeras via tryckknapparna under locket på detektorns baksida. Uppringning via GSM nätet, SIM kort ingår ej. Det fungerar med såväl kontantkort som abonnemang. Köper man ett kontantkort idag så kan man i regel trycka ut den typ av SIM kort man har behov av (mini, mikro och nano), till GSM Ultra PIR behövs ett mini simkort.

BT GSM Ultra PIR med magnetkontakt - Se mer på vår hemsida

BT GSM Ultra PIR med magnetkontakt

Larma husvagn, arbetsbod uthus m m

Batteridrivet GSM (3G) larm som kan meddela upp till tre mottagare via telefon med ditt egna förinspelade meddelande. Detektorn har även en inbyggd siren med en styrka på 130 decibel. Sirenen kan vara avaktiverad om ni vill använda larmet som ett "tyst larm".

BT Hemlarm - Se mer på vår hemsida

BT Hemlarm

Batteridrivet trådlöst PIR larm för hemmet med inbyggd siren (130 db). Tack vare att det är batteridrivet och lätt att flytta, kan detta med fördel även användas t ex. vid camping, tillfällig uppställning av lastbil, uthus i trädgården m m.

Det fungerar fristående eller med någon av de andra BT produkterna. Larmet aktiveras och avaktiveras via den medföljande fjärrkontrollen. Den inbyggda sirenen (130 db) ljuder vid larm i 30 sekunder, efter detta är PIR detektorn fortfarande aktiverad (så den kommer åter att ljuda om inkräktaren fortfarande är kvar)

BT Två zons larm - Se mer på vår hemsida

BT Två zons larm

Larm för två rum där bägge enheterna kan länkas med varandra så när det ena larmet utlöses, så utlöser automatiskt också det andra larmet. Bägge enheterna har en inbyggd sirén med en styrka på 130 decibel. Den ena enheten, BT GSM Ultra PIR, ringer upp din mobil (SIM kort ingår ej) om larmet löses ut. Om det första mobilnumret inte bekräftar larmet, så ringer larmet upp till två mobilnummer till. Du spelar in ett kort meddelande som spelas upp när larmet aktiveras och ringer upp din mobil. Bägge enheterna detekterar en horisontell vinkel på 120 grader och en vertikal vinkel på 90 grader och en längd på 8 respektive 10 meter. Du aktiverar och avaktiverar enkelt larmet med ett tryck fjärrkontrollen.

BT Två zons larm med extern sirén - Se mer på vår hemsida

BT Två zons larm med extern sirén

Larm för två rum med en extern sirén som har en styrka på 130 decibel där alla tre enheterna kan länkas trådlöst med varandra. När larmet är utlöst, så löses också det andra larmet ut samtidigt som den externa sirénen larmar. Bägge huvudenheterna har en inbyggd sirén med en styrka på 130 decibel. Den ena enheten, BT GSM Ultra PIR, ringer upp din mobil (SIM kort ingår ej) om larmet utlöses. Om det första mobilnumret inte bekräftar larmet, så ringer larmet upp till två mobilnummer till.

BT Utomhussirén - Se mer på vår hemsida

BT Utomhussirén

BT Utomhussirén fungerar tillsammans med både vårt BT Hemlarm och BT GSM Ultra PIR, sirénen kan placeras upp till 50 m från dom andra enheterna. En fjärrkontroll krävs för att kunna länka ihop sirénen med andra enheter.

Extra sändare byggnad 2500 - Se mer på vår hemsida

Extra sändare byggnad 2500

Komplettera er gårdsvakt med sändare för verkstaden eller djurstall.

Besök i verkstaden, signal i bostaden Perfekt i uthus, verkstad och djurstallar. Sändare med en PIR detektor för inomhusbruk eller utomhusbruk i skydd för väta. Fungerar utmärkt med våra andra sändare och mottagare.

Många väljer att komplettera sin gårdsvakt vid vägen med en sändare för byggnader

Extra sändare person och fordon 2500 - Se mer på vår hemsida

Extra sändare person och fordon 2500

Köp till en extra sändare till gårdsinfarten eller dieseltanken. Lång räckvidd och mycket enkel att använda!

Enkelt och funktionellt Bara att koppla på det medföljande 9-volts batteriet och hänga upp sändaren, inga krångligheter. Sändaren använder sig av en ca 16 meter lång PIR -stråle för att indikera personer och fordon. Vädertålig och anpassad för nordiskt klimat.

Gårdsvakt 2500 byggnad sändare och mottagare - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt 2500 byggnad sändare och mottagare

Produktbeskrivning: Besök i stallet, signal i bostaden. Perfekt i uthus, verkstad och djurstallar

Sändare med en PIR detektor för inomhusbruk eller utomhus då i skydd för väta. Paketet kan kompletteras med tillbehör såsom siren m m.

Pålitligt När en person kommer in i detektorns arbetsområde sänds en sänds en signal till den nätdrivna mottagaren som kan placeras i bostaden upp till 700 meter* därifrån. När signalen når mottagaren spelar mottagaren upp en behaglig klocksignal.

Gårdsvakt 2500 fordon - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt 2500 fordon

Diskret övervakning med metallsensor. Ett gårdslarm som bara indikerar fordon eliminerar risk för falsklarm. Placeras i de flesta fall utmed eller i infartsväg, men även lämpligt vid djurstallar och dieseltankar m m.

Mycket tillförlitligt När ett fordon passerar sensorn sänds signal till mottagaren som kan vara upp till 700 meter* därifrån. Mottagaren placeras inomhus och spelar då upp en behaglig klocksignal, volymen är justerbar. Paketet kan kompletteras med tillbehör såsom siren m m.

Gårdsvakt 2500 sändare i holk och mottagare - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt 2500 sändare i holk och mottagare

Gårdsvakt som sänder ut en passiv infraröd stråle (ca 16 meter, ej synlig), när strålen bryts av personer eller fordon sänds en trådlös signal till mottagaren upp till 700 meter bort som då spelar upp en signal i din bostad.

En helt värdebeständig PIR-detektor som är mycket enkel att installera. Tack vare den smala utformade strålen och placering på ca 140 cm höjd minimeras risken att små djur utlöser larmet.

Gårdsvakt 2500 sändare med bärbar och stationär mottagare - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt 2500 sändare med bärbar och stationär mottagare

Larmpaket med sändare som med sin osynliga infraröda stråle avslöjar besökare utan att dom själva får veta om det. I paketet ingår också en stationär mottagare som du har inomhus och en bärbar mottagare som du bär med dig. Den stationära mottagaren förvarnar dig för besökare, välkomna eller inte, genom att spela upp en melodislinga eller signal när sändarens stråle bryts av personer eller fordon. Den bärbara mottagaren ger vibrationer och eller en melodislinga när sändarens stråle bryts. Räckvidden för den stationära mottagaren är 700 meter och 400 meter för den bärbara mottagaren vid fri sikt.

Gårdsvakt 2500 sändare och mottagare - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt 2500 sändare och mottagare

Gårdsvakt som sänder ut en passiv infraröd stråle (ca 16 meter, ej synlig), när strålen bryts av personer eller fordon sänds en trådlös signal till mottagaren upp till 700 meter bort som då spelar upp en signal i din bostad.

En helt värdebeständig PIR-detektor som är mycket enkel att installera. Tack vare den smala utformade strålen och placering på ca 140 cm höjd minimeras risken att små djur utlöser larmet.

Gårdsvakt 2500 Sändare och mottagare med alarmklocka - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt 2500 Sändare och mottagare med alarmklocka

Larmpaket med sändare som med sin osynliga infraröda stråle avslöjar besökare utan att dom själva får veta om det. I paketet ingår också en stationär mottagare som du har inomhus och en alarmklocka som är kopplad via sladd till mottagarens 12 V utgång. Den stationära mottagaren förvarnar dig för besökare, välkomna eller inte, genom att spela upp en melodislinga eller signal när sändarens stråle bryts av personer eller fordon. Alarmklockan skrämmer iväg och gör omgivningen uppmärksamma på att larmet har gått. En strömbrytare är förmonterad vid leverans för att kunna välja om alarmklockan ska vara på eller inte.

Gårdsvakt med portabel mottagare - Se mer på vår hemsida

Gårdsvakt med portabel mottagare

Enkelt men funktionellt. Slå på mottagaren (efter ev uppladdning) montera det medföljande 9-volts batteriet i detektorn och placera ut den, inga krångligheter. Sändaren använder sig av en ca 16-18 meter lång PIR -stråle för att indikera personer och fordon. Signal från detektorn sänds trådlöst till mottagaren, räckvidd är upp till 400 meter.

Detektorn är vädertålig och anpassad för nordiskt klimat. Sändaren placeras på ca 1,4 meters höjd på ett träd eller byggnad, för att på så sätt larma för personer och fordon men undvika att smådjur aktiverar larm.

Holk för sändare 2500 - Se mer på vår hemsida

Holk för sändare 2500

Holk med invändig skumplast, som är framtagen för att passa sändare/detektor 2500

Holk specifikation: Storlek : 210 (H) x 120 (B) x 140 (D) mm. Material: Trä Invändigt: Skumplast formad för detektor Diameter hål: 40mm

Kameraattrapp DC10 - Se mer på vår hemsida

Kameraattrapp DC10

Kraftig och rejäl modell av kameraattrapp med inbyggd blinkande ledlampa. Ledlampan blinkar kontinuerligt. Levereras enligt bilder med fäste, skruv och de svarta "kablarna" från kameran som går in i konsolfästet.

Kameraattrapp DC23 - Se mer på vår hemsida

Kameraattrapp DC23

Solcellsdriven kameraattrapp

En ny solcellsdriven kameraattrapp som ser mycket realistisk ut, den har en inbyggd blinkande lysdiod, som drivs av uppladdningsbara AA-batterier (som laddas via solpanel.

Kameraattrappen har ett väggfäste som gör det enkelt att justera, den kan användas antingen utomhus eller inomhus (förutsatt att lokalen är upplyst en del av dagen).

Kameraattrapp DC25 - Se mer på vår hemsida

Kameraattrapp DC25

Kupolattrapp med blinkande led för placering såväl inom som utomhus. Levereras med fullt justerbart fäste.

Kameraattrapp liten - Se mer på vår hemsida

Kameraattrapp liten

Prisvärd kameraattrapp med inbyggd blinkande lampa

En populär mindre kameraattrapp som kan användas inne eller ute.

Led strålkastare med kamera - Se mer på vår hemsida

Led strålkastare med kamera

10 Watts Led strålkastare som filmar med imponerade bildkvalitet. Ljuset från strålkastaren har en skrämmande effekt samtidigt som den även filmar.

Filmar med ljudupptagning när någon närmar sig eller vistas i dina dina byggnader dygnet runt. Strålkastaren tänds i samband med filmning under mörker, levereras inkl. 8 GB SDHC minneskort (SDHC (adapter för anslutning till SD korts uttag medföljer). Så länge det finns aktivitet i området aktiveras strålkastaren och filmar med 10 sek klipp. Titta på klippen genom att ansluta usb-kabel till kameran eller via minneskortet.

Mottagare 2500 - Se mer på vår hemsida

Mottagare 2500

Mottagaren placeras inomhus och ansluts till ett vanligt vägguttag. Mottagaren har volymkontroll, 12V utgång, 4 kanaler med olika signaler för var kanal, samt indikatorlampa för vilken kanal som aktiverats.

Det finns ingen gräns för hur många detektorer eller mottagare man kan ansluta till ett system, man kan bygga på med fler mottagare och detektorer efter behov.

Mottagaren kan kopplas ihop med våra PIR sändare, trådlösa ringklockor, sändare byggnad, trådlös sirén, roterande varningsljus m.m.

Ringklocka med bärbar mottagare - Se mer på vår hemsida

Ringklocka med bärbar mottagare

Ringklocka för utomhusbruk, där vanliga ringklockor inte fungerar, med 400 meters räckvidd (vid fri sikt) utan kabeldragning. I första hand ett hjälpmedel för fåmansföretag, där kunder eller transportörer ges möjlighet att påkalla uppmärksamhet. Men lämpar sig även på platser där det inte finns tillgång till el.

Roterande varningsljus - Se mer på vår hemsida

Roterande varningsljus

Den roterande varningslampan fästs antingen med medföljande magnetfästet eller att man borrar hål och skruvar fast bottenplattan

Kittet innehåller: 1 x 12v Roterande ljus. 1 meter spiralkabel

Skylt kameraövervakning(A4) - Se mer på vår hemsida

Skylt kameraövervakning(A4)

Informationsskylt "Området Kamerabevakas" av hårdplast med storleken 210*297 mm(A4)

Skylt larmad lokal (A4) - Se mer på vår hemsida

Skylt larmad lokal (A4)

Varningsskylt av hårdplast med storleken 297*210mm (A4)

Trådlös ringklocka 2500 med mottagare - Se mer på vår hemsida

Trådlös ringklocka 2500 med mottagare

Enkel installation utan kabeldragning och lång räckvidd. Vädertålig ringklocka med upp till 700 meters räckvidd.

Den batteridrivna tryckenheten sänder en trådlös signal till mottagaren upp till 700 meter, som då spelar upp en signal. Tryckenheten kan tillsammans med den medföljande magnetkontakten även användas som ett dörrlarm.

Trådlös ringklocka med bärbar mottagare - Se mer på vår hemsida

Trådlös ringklocka med bärbar mottagare

Ringklocka, där vanliga ringklockor inte fungerar, med 400 meters räckvidd (vid fri sikt) utan kabeldragning.

I första hand ett hjälpmedel för fåmansföretag, där kunder eller transportörer ges möjlighet att påkalla uppmärksamhet. Men lämpar sig även på platser där det inte finns tillgång till el.

Funktion Placera ut tryckknappen på önskad plats anslut batteriet(ingår). När knappen på sändaren trycks in sänds signal till den bärbara mottagaren trådlöst upp till 400 m därifrån*.

Trådlös ringklocka silver - Se mer på vår hemsida

Trådlös ringklocka silver

Trådlös ringklocka med tryckknapp i borstat silver. Räckvidden mellan den batteridrivna sändaren och mottagaren (som ansluts till vägguttag) är 700 meter vid fri sikt. Tryckknappen är anluten till en vädertålig batteridriven sändare med en tre meter lång kabel.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår