AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 januari 2018

Gastro Max - smart sätt att spara mat i kylen

Ja, nu är ju inte plastlådor direkt något nytt under solen - men GastroMax food storage har ett par smarta funktioner. En är att det är möjligt att separera innehållet och med en liten bärrem är de väldigt enkla att bära med sig. De åker helt enkelt inte runt hit och dit i väskan/kylväskan. Perfekt också med små askar för matrester, i Sverige slänger tydligen varje hushåll cirka 19 kg mat per år. Om vi istället tar hand om maten så finns det tusenlappar att spara.
Själva har jag nu lite nya plastbunkar i skåpen, de andra hade gått ur tiden tyckte jag. Nytt år nya tider. De gamla hamnade på plaståtervinningen i alla fall.

Gastro Max förvaringslådor Foto: Orthex Group
Gastro Max förvaringslådor Foto: Orthex Group

Gastro Max plastlådor finns i sju storlekar från 0,5 dl upp till 1 liter är stapelbara för att ta så liten plats som möjligt och när de är tomma kan de förvaras i varandra. Att de är genomskinliga är bra tycker jag, så man vet vad det är i dem. En annan bra sak är att locken passar till flera burkstorlekar (hurra!) man behöver alltså inte hålla reda på vilket som är det rätta locket till varje låda. GastroMax food storage är fria från bisfenol A och tål diskmaskin, mikro och frys och är tillverkade i Finland. Pris för set med bärrem från 59 kronor till 75 kronor.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.orthexgroup.se/orthex-group/varumarken/gastromaxNyckelord:

Ekonomi

Inredning

Inspiration

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår