AlltomBostad
 
GBR Service AB

Visa alla produkter från: GBR Service AB

Golv från GBR Service AB

Hitta rätt golvföretag - Se mer på vår hemsida

Hitta rätt golvföretag

Det förekommer oseriösa aktörer i alla branscher och det är ofta svårt att veta på förhand vem som är seriös och vem som inte är det. Ett sätt att göra ett tryggt val av golvföretag är att vända sig till ett branschanslutet företag. Golvbranschen, GBR, har även leverantörsföretag som medlemmar vilket gör att du även på materialsidan kan göra extra trygga val. GBR-anslutna företag har ordnad ekonomi, god kunskap och utökat garantiansvar, det är tre goda anledningar att välja ett GBR-företag. På vår webbplats hittar du företag med kompetens inom golvslipning, mattläggning, parkettläggning och plattsättning. Dessutom hittar du information om företaget är ett Auktoriserat Golvföretag, anslutet till Golvbranschens Kretsloppsmärkning och systemet för Golvåtervinning samt om det är behörigt att installera våtrum via GVK.

Auktoriserat Golvföretag - Se mer på vår hemsida

Auktoriserat Golvföretag

Auktoriserat Golvföretag är golvbranschens auktorisation och en kvalitetsstämpling av golvföretag. Om du anlitar ett auktoriserat golvföretag blir din upphandling enklare. Du får ett företag som har dokumenterad kompetens och arbetar aktivt med kvalitet och miljö. Företagen granskas regelbundet av en oberoende revisor. Att upphandla ett auktoriserat golvföretag innebär att du enkelt kan göra ett bra miljöval och få en lägre totalkostnad.

Reklamation och Besiktning av golvtjänster - Se mer på vår hemsida

Reklamation och Besiktning av golvtjänster

Har du fått ett golv inlagt och blivit missnöjd är det viktigt att reklamera detta på rätt sätt. Vid en reklamation där två parter inte kommer överens kan en opartisk besiktning komma i fråga för att hitta en lösning på problemet. GBR har godkända besiktningsmän för golvmaterial och golvarbeten inom konsumentsektorn. Vi ställer höga krav på våra godkända besiktningsmän avseende opartiskhet, yrkeskunnighet och mångårig erfarenhet. Besiktningsmännen kan anlitas vid reklamationer där GBR anslutna företag har gjort arbetet samt vid andra reklamationer där sakkunniga besiktningsmän erfordras för en teknisk/estetisk bedömning av golvmaterial och utfört arbete. Som konsument är du skyddad av Allmänna reklamationsnämnden(ARN). Om du anlitat ett GBR-anslutet företag är du även skyddad av Golvbranschens GolvGaranti

Att tänka på vid köp av golv eller golvtjänst - Se mer på vår hemsida

Att tänka på vid köp av golv eller golvtjänst

Här finner du tips på vad du ska tänka på för en lyckad golvläggning. Se även vår checklista för köp av golvtjänster.

Så sköter du om ditt golv - Se mer på vår hemsida

Så sköter du om ditt golv

Vill du veta mer om hur du städar och sköter ditt golv för att få så lång livslängd som möjligt på golvet? Golvbranschen, GBR, har skötselråd för bostäder som branschens leverantörer använder. Dessa innehåller tips på hur man bör städa olika golvmaterial samt hur fläckar ska tas bort.

Golvguiden – vilket golvmaterial ska jag välja? - Se mer på vår hemsida

Golvguiden – vilket golvmaterial ska jag välja?

Golvbranschen, GBR, är en medlemsorganisation med många kompetenta entreprenörs- och leverantörsföretag. Du ska i första hand kontakta våra anslutna företag för tips och råd om vilket golv du ska välja. I vår golvguide finner du grundläggande information om respektive golvmaterial. Kontakta någon av våra anslutna leverantörsföretag om du vill veta mer om en särskild produkt. Om du vill veta mer om hur du städar och sköter ditt golv kan du ladda ner våra skötselråd för bostäder.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår