AlltomBostad
 

Genuin hantverkstradition

Genuin hantverkstradition

Våra engagerade medarbetare och hantverkare är kärnan i vår verksamhet. Tillsammans under åren har vi i Herrljunga skapat en yrkesskicklighet vi är oerhört stolta över. Och med den erfarenhet våra medarbetare har är möjligheterna för vad vi kan tillverka i stort sett obegränsade.

Primärt tillverkar vi ledstänger, överliggare, barriärer, steg till trappor och olika specialsnickerier. Hos oss får ni ett personligt bemötande och tillsammans skapar vi unika lösningar både sett till form och funktion.

VARJE UPPDRAG HOS OSS ÄR KUNDSPECIFIKT

Vi erbjuder hjälp genom hela projektet med såväl måttagning, tillverkning och montering vid båda stora och små projekt. Hos oss är varje jobb vi utför kundspecifikt och vi värnar om varje kundrelation. Företaget har sedan dess begynnelse strävat efter att leverera utefter största möjliga kvalité och överträffa marknadens krav. Vår fabrik ligger centralt i Herrljunga beläget i hjärtat av Västra Götaland med ca 4 mil till både Alingsås, Borås och Falköping. Med goda referenser och genuin yrkes- och hantverkartradition sedan år 1945 är vi det trygga valet.

Varmt välkommen till oss, vi förverkligar er idé.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår