AlltomBostad
 

Gjuta i betong – gör det själv!

Gjuta i betong – gör det själv!

Gjut egendesignade betongkrukor

På vår hemsida visar vi hur enkelt det är att gjuta egna krukor, låt fantasin flöda och fyll din trädgård eller balkong med dina vackra betongkrukor.

Tips!
*Konsistensen på betongbruket avgör den färdiga ytan. Mindre vatten ger en rustikare känsla med lite skrovlig yta. Mer vatten innebär en slätare yta. Vill du hellre gjuta en riktigt slät och gipsliknande kruka för inomhusbruk, kan du använda den här golvavjämningen istället.

*Tänk på att allt mönster i den form du använder kommer att synas på slutresultatet. Vill du ha ett dekorativt mönster i ditt fat kan du med fördel använda vackra blad från t ex körsbärsträd för att skapa det.

*Håll all din betong fuktig genom att spruta lite vatten på den då och då. Stark sol kan torka ut betongen så att den spricker.

*Se till att rengöra dina verktyg direkt efter användningen, så att betongen inte härdar och fastnar!

Klicka här för att läsa mer om hur du gjuter egna krukor

Läs mer på vår hemsida
Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår