AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 mars 2013

Glad påsk! med fair trade påskpynt

Nu är det hög tid att påskpynta hemma. Här har jag gjort en liten påskhälsning med pynt från IM Fair Trade. De har handmålade liggande och stående ägg, kaniner, fåglar och smaskig choklad. Några av nyheterna är lyxig fair trade choklad från Divine, handmålade påskägg från Indien och tovade äggvärmare från Nepal. Handgjort & Fair Trade. Fair Trade betyder att man bekämpar fattigdom och motverkar barnarbete. Hela vårkollektionen finns på deras hemsida.

Påskpynt IM Fair trade
Påskpynt IM Fair trade

Glad påsk! Med påskpynt från IM Fair Trade som ingår i IM Individuell Människohjälp, en av Sveriges äldsta biståndsorganisationer. I över 70 år har de arbetat för handel på rättvisa villkor. De är medlem i WFTO, World Fair Trade Organization och arbetar enligt de tio internationella kriterierna för fair trade. Detta för att människor bakom produkterna ska få det bättre, att de ska få rättvisa löner, bra arbetsvillkor och en säker arbetsmiljö.

IM Fair TradeNyckelord:

Detaljer

Inredning

Nyheter

Privat

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår