AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 november 2013

Glamour i advent

Ända sedan förra året då jag var och tittade på Radisson Blu Strand Hotels nyinredda svit har jag blivit lite extra förtjust i svart i kombination med silver, guld och speglar. Där i sviten blandades hårda blanka material upp med mjuka textilier i sammet och siden. Om man gillar den stilen så passar det inte direkt med en röd adventsljusstake och en pappastjärna i orange. Satsa då i stället på den här stilen i advent.

Glamour i advent

Guld, silver och glamour - även i advent. Stråla julstjärna sprider glamour på äkta 1920-tals vis. Ljuset skiner genom pappret och ger ett mjukt mysigt ljus. Hängs i fönstret eller taket. Blekt klorinfritt papper. Ø100cm. Guld/silverfärgad Pris 99 kr/st, Ikea. Dekorera med Snömus julgranskulor och dekorationer i guld och silver från Ikea. Pris 19kr-79 kr i flerpack.  Hängaren har utgått ur sortimentet, .

Ikea
Hämta inspiration till den glamourösa stilen i  Greta Garbo-sviten.

Gilla Allt om bostad på facebookNyckelord:

Belysning

Detaljer

Inredning

Inspiration

Jul

Julpynt

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår