AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

11 september 2012

Glassbeställning hem till bostaden!

Tur att den här tjänsten inte fanns när min kompis var gravid, för då hade hon säkert ätit ännu mera glass, då kanske det inte hade stoppat med en halvliter-liter per dag... I höst slipper man nämligen gå till affären eller vänta på glassbilen, för om man lägger en beställning av glass eller fryst mat hos Hemglass så kommer de hem med det inom 48 timmar (så lite framförhållning får man ändå ha med glassuget så man inte behöver vänta i två dagar...) Efter en kall och regnig sommar satsar de nu på en ny premium literglass för höstmyset smaksatt med äkta Bourbonvanilj, choklad, nougatkrokant, jordgubbsbitar och lakritssås.
Jag-hjärta-lakritssås= sant

Gräddglass från Hemglass
Gräddglass från Hemglass

Glass för hembeställning finns tillgängligt från och med augusti 2012. Pris för Hemglass literglass är 59 kronor för 2 liter.

HemglassNyckelord:

Mat

Nyheter

Övrigt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår