AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

17 juni 2015

Glassigt läge med Wicked wedge - uppblåsbart ryggstöd

Sonens nya favorit är det här smarta sittunderlaget med uppblåsbart ryggstöd. När den inte är uppblåst så är den bara liten som en bok, så den är lätt att ha med sig. Man skulle kanske önska att delen man sitter på var lite längre så man som vuxen får skydd under hela benen om man har dem utsträckt, men man kan ju komplettera med en handduk om man vill det. Den täcker i alla fall rumpan och det är ju huvudsaken. Enda nackdelen är att man bör visst köpa mer än en, så att alla i familjen har en varsin. Man kan även sitta rygg mot rygg upptäckte jag och min son.

Wicked wedge uppblåsbart ryggstöd Foto: Annika Rådlund
Wicked wedge uppblåsbart ryggstöd Foto: Annika Rådlund

Wicked wedge passar både att ha i trädgården, på stranden, poolen, picknicken, festivalen och campingen. Jag vet inte riktigt vad det är för material, men det är lite mockaliknande, så den svettar inte fast.  Just den här hittade jag på Coolstuff.se och där kostar den 149 kr.

CoolstuffNyckelord:

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår