AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

10 mars 2010

gone to the beach!

av: Mumlan Nyhlin

I höstas var jag hos Lexington och kikade på deras vårnyheter, men i höstmörkret och snökaoset föll bildern i glömska. Nu skiner solen från klarblå himmel och det känns som om våren är runt knuten. Vad passar väl bättre än lite vårinspiration då? Nu har ju Lexington dessutom öppnat webbshop och det mesta på bilderna bör finnas till försäljning.

Att gå in i deras showroom är som att åka på semester! Som att kliva in i någons hem, ut på verandan eller in i strandhuset. Just vårkollektionen har hämtat mycket inspiration från just resor och resandet. Vackra koffertar, väskor och kartor fanns med bland rekvisitan. Den här bildserien är från beachhouset. Mitt i showroomet ligger flera av Lexingtons medarbetares kontor, vilken inspirerande arbetsmiljö och vilken lyx att kunna ta eftermiddgasluren i en sådan här säng! :)

Lexington

 

Foto Mumlan Nyhlin, får ej kopieras.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Butik

Inredning

Inspiration

Nyheter

Sovrum

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår