AlltomBostad
Götenehus AB

Visa alla produkter från: Götenehus AB

Putsade hus från Götenehus AB

Borgholm - Se mer på vår hemsida

Borgholm

2-planshus, 6 rum och kök, 172,4 kvm
Fasaden med stora fönsterpartier och valmat tak ger en känsla av Medelhavet. Entrén leder in till matplatsen och vidare till kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Från hallen når man toaletten med dusch, trappan till andra våningen och klädvårdsrummet med groventré. På övervåningen ligger tre mindre och ett större sovrum, två klädkammare och ett ljust trevligt allrum med utgång till den eleganta balkongen. Här finns även ett rymligt badrum.

Djurö - Se mer på vår hemsida

Djurö

1 ½-planshus, 6 rum och kök, 168,3 kvm
Den vackra fasaden pryds av flera spröjsade fönster. Entrén är ljus och luftig tack vare den stora bjälklagsöppningen. På nedre plan ligger ett stort vardagsrum med matsal. Det rymliga köket har matplats och fönster åt två håll. På entréplan finns även ett arbetsrum och en toalett med dusch. Från hallen går trappan upp till övervåningen. Allrummet med två takfönster, fungerar som nav varifrån man når två mindre och ett större sovrum samt badrum.

Espås - Se mer på vår hemsida

Espås

1-planshus, 5 rum och kök, 149,8 kvm
Flera små kvadratiska fönster släpper in ljus och ger sikt åt alla håll i detta tidstypiska, postmodernistiska hus. Huset har en separat föräldradel med egen utgång till trädgården och ett angränsande badrum. Vardagsrummet har stora fönster och två pardörrar ut mot trädgården. Köket är öppet mot både entré och vardagsrum, matplatsen vetter mot entrésidan. I andra delen av huset ryms barndelen med tre mindre sovrum, ett gemensamt allrum och toalett med dusch.

Lindö - Se mer på vår hemsida

Lindö

1 ½-planshus, 6 rum och kök, 161 kvm
De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus och bidrar till husets speciella karaktär. Nedre plan delas på längden av en genomgående hall med glasade dörrar på båda gavlarna. I ena delen av detta plan ligger köket, matplatsen och vardagsrummet i en öppen planlösning. I andra delen finns toalett med dusch, ett rum för hobbyaktiviteter och ett klädvårdsrum. På övervåningen finns två mindre sovrum, ett stort sovrum med egen klädkammare samt badrum som nås från allrummet.

Skarpö - Se mer på vår hemsida

Skarpö

1 ½-planshus, 6 rum och kök, 175,1 kvm
Ett smart avdelat hus för den stora familjen, med spännande former och trevliga sällskapsytor. Det luftiga vardagsrummet har flera fönsterpartier och utgång till trädgården och knyts samman med ett öppet kök med matplats. Vid entrén finns en gästtoalett och ett extra rum. Från köket nås även klädvårdsrummet med groventré. På övervåningen finns föräldrasovrummet med stor klädkammare. Här finns också två sovrum, allrum och gemensamt badrum.

Solhem - Se mer på vår hemsida

Solhem

1 1/2-planshus, 6 rum och kök, 160,1 kvm
De stora fönsterpartierna i kök och vardagsrum förstärker den ljusa, öppna planlösningen. Köket har plats för matgrupp och en bistrodel mot matsalen/ vardagsrummet. På entréplanet finns även ett stort arbetsrum eller extra sovrum, wc/dusch och en tvättavdelning med groventré. Övervåningen är indelad i två sovrum, ett gemensamt allrum med takfönster, klädkammare, badrum och ett stort föräldrasovrum med egen klädkammare och fransk balkong.

Stenås - Se mer på vår hemsida

Stenås

1-planshus, 5 rum och kök, 145,4 kvm
En vacker entré med dubbeldörrar leder in till hallen med rymligt kapprum. Den öppna planlösningen med stora fönsterpartier ger inbjudande sällskapsutrymmen. I det ljusa köket är spisen placerad på köksön vilket ger trevlig kontakt med matplatsen. Vardagsrummet är utformat med ett ryggåstak och ett vackert fönsterparti. Föräldrasovrummet har separat toalett med dusch och egen klädkammare. De två mindre sovrummen har tillgång till ett avskilt allrum.

Strandhem - Se mer på vår hemsida

Strandhem

1 1/2-planshus, 6-7 rum och kök, 156,2 kvm
Strandhem är ett yteffektivt hus med stora sällskapsutrymmen på entréplanet. Här ligger kök och vardagsrum i öppen planlösning, med två utgångar till trädgården. Entréplanet rymmer också föräldrasovrum på ena sidan av entrén och tvätt/groventré och wc/dusch på andra sidan. Det övre planet har tre sovrum/arbetsrum, ett gemensamt allrum, klädkammare och badrum. Den effektiva planlösningen ger utmärkta förutsättningar för en stor familjs vardagsliv.

Varnhem - Se mer på vår hemsida

Varnhem

1-planshus, 6 rum och kök, 151,7 kvm
Varnhem är ett klassiskt hus med gårdskaraktär, där gavlarna dels skapar en trevlig entré och på trädgårdssidan ger en fin terrass med skyddande huskroppar på var sida. Köket med sin lyxiga köksö är placerat i hjärtat av huset och den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger attraktiva sällskapsytor. Huset har en föräldradel med eget badrum, samt en barn–/ungdomsdel med två sovrum med anslutande allrum, ett arbetsrum, wc/dusch samt tvättavdelning med groventré.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår