AlltomBostad
Götenehus AB

Visa alla produkter från: Götenehus AB

Trähus från Götenehus AB

Brännö - Se mer på vår hemsida

Brännö

1 ½-planshus, 7 rum och kök, 167,8 kvm.
Brännö är ett vackert hus med fina proportioner som för tankarna till kustnära bebyggelse. Takets sex takkupor skapar ett underbart ljus invändigt. Kök, matsal och vardagsrum ligger i fil och här flödar dagsljuset från tre håll. På entréplanet finns även ett arbetsrum och klädvårdsrum med egen utgång. Trädgårdssidans fasad har stora fönster och fönsterdörrar som förstärker kontakten med trädgården. På övervåningen finns fyra sovrum, toalett med dusch och ett allrum.

Hållö - Se mer på vår hemsida

Hållö

1 ½-planshus • 6 rum och kök • 153,7 kvm
Hållö är ett välplanerat hus med kök, matsal och vardagsrum i direkt anslutning till varandra. Köket har en mindre matplats och en bistrodel. Vardagsrummet har altandörrar till trädgården. På entréplanet finns även klädvårdsrum med groventré, sovrum/bibliotek och toalett med dusch. På övervåningen finns ett stort föräldrasovrum och eventuell bastu, allrum, badrum och två sovrum. Det kvadratiska huset ger en effektiv yta och gör det lättplacerat även på små tomter.

Ramsås - Se mer på vår hemsida

Ramsås

1-planshus • 4 rum och kök • 140,3 kvm
Den vackra symmetriska fasaden, säteritaket och takhöjden på 2,7 meter förstärker herrgårdskänslan på det här klassiskt utformade huset. Dubbeldörrarna i entrén leder till en öppen hall och vidare till det stora ljusa vardagsrummet. Köket vetter mot entrésidan och har en trevlig köksö. Föräldrasovrummet har egen klädkammare och badrum. I varje ände av vardagsrummet är ett mindre sovrum placerat. Huset har avskilt klädvårdsrum som nås via groventrén.

Subline - Se mer på vår hemsida

Subline

1-planshus, kombination 1; 4 rum och kök, 125 kvm
Subline är något helt nytt. Arkitekturen liknar barndomens byggklossar – sju huskroppar som du själv kan kombinera på tusentals sätt. Du utformar ditt eget hus som tål vardagsliv men som ändå är en upplevelse i arkitektur vad gäller ljusflöde, öppna ytor och spännande rumskänsla. Ett hus som är skalbart och utbyggbart allt eftersom familjen växer. Subline finns i ett flertal kombinationer, och många fler än så är möjliga.

Vaxholm - Se mer på vår hemsida

Vaxholm

2-planshus • 6 rum och kök • 181,4 kvm
Redan i entrén känner du rymden i huset tack vare det moderna glasade entrétaket och den öppna planlösningen. Från köket når man matplatsen som ligger mot trädgårdssidan. Vardagsrummet är centralt placerat i huset. På entréplanet finns även ett arbetsrum, en toalett med dusch och ett klädvårdsrum. På övervåningen ligger två mindre sovrum och ett föräldrasovrum med dress och eget badrum. Det stora allrummet har imponerande takfönsterpartier vilket ger fantastiskt ljusflöde.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår