AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

21 april 2015

Grattis! Du vann den elektriska fönstertvätten från Kärcher!

Nu är tävlingen om den elektriska fönstertvätten, som suger upp vattnet och inte ska lämna några ränder efter sig, avslutad. Tack för alla svar! Förstår att många ville vinna denna då det nu är dags för vårens fönsterputs.
Det rätta svaret på frågan är Tyskland och vinnaren blev Monica Sörberg från Falkenberg. Grattis till dig! Vinsten kommer med posten.

Monicas motivering löd: "Jag har hört så mycket bra om denna fönstertvätt och det skulle vara fantastiskt att få en själv. Har ett stort hus med många fönster, tänker framförallt på den stora altanendörren. Har lite besvär med mina handleder kanske den underlättar arbetet. Hoppas på tur!"

Kärcher WV2 elektrisk fönstertvätt
Kärcher WV2 elektrisk fönstertvätt

Fönstertvätten kan användas på fönster, speglar, glasbord, plattor och klarar även enkelt av spröjsade fönster om man använder spröjsmunstycket. Per batteriladdning ska man hinna putsa cirka 75 m² = 25 fönster, Detta ingår: Sprayflaska och skrapa, laddare och mikrofiberduk.Nyckelord:

Nyheter

Övrigt

Prylar

Tävling

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår