AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

16 mars 2014

Grindar och garageportar med motor

När jag var yngre bodde jag ett år i USA och där är det väldigt vanligt med motorstyrda grindar och garageportar. Hur bra som helst! Man kan sitta i bilen och med ett litet knapptryck på en dosa så åker garageporten upp. Nu är jag egentligen inte lat av mig men jag tyckte ändå att det var bra att bara köra rakt in i garaget och slippa stå och hänga och dra i någon trög garageport. Nu finns såklart dessa system även i Sverige, men är det vintertid så får man nog se till att ha det skottat framför porten och förhoppningsvis så fryser inte motorn i hop. Jag har sett att företaget Accessa som har den här typen av produkter i sitt sortiment, kommer att finnas på Nordiska mässan på torsdag, så jag ska gå dit och höra mig för hur det fungerar då.

Foto: Accessa
Foto: Accessa

Med en grindöppnare slipper du stiga ur bilen för att öppna grinden. Du kan bekvämt sitta kvar i bilen, trycka på din fjärrkontroll och se på när grinden öppnas. För en säker öppning monteras fotoceller vilket ser till att grinden inte stängs om något är i vägen.

AccessaNyckelord:

Detaljer

Övrigt

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår