AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

2 december 2015

Gröna växter + ljusslingor = julstämning

Många är ju "allergiska" mot röda tomtar och krims och krams, glitter och girlanger. Jag erkänner dock att jag gillar det, ju mer glitter och ljus desto bättre. Men... här ett tips på hur man enkelt kan skapa skön julstämning med något som man inte tröttnar på så fort. Mycket grönt!
Den gröna färgen är något vi blir pigga av. grönt är frodigt och ger energi. Det finns härliga växter som ser lite "barrträdsaktiga" ut, blanda dem med andra gröna växter som till exempel murgröna, och ta in lite barrkvistar från skogen om du har möjlighet till det. Och så några ljus på det.
Ljusslingor är fantastiska, de kan man placera ut precis överallt för att få det extra mysigt i vintermörkret. Nuförtiden är det många som säljer batteridrivna ljusslingor och de kan man lätt placera ut där det inte finns något eluttag. Fint att lägga på middagsbordet, inuti en stor lykta eller i något mörkt hörn.

Juldukning från Plantagen
Juldukning från Plantagen

Den här fina bilden kommer från Plantagen, där de visar upp en del av sitt gröna sortimnet. Jag kan dock rekomendera batteridrivna blockljus och värmeljus, om man inte kan sitta på pass hela tiden. Plantagen har bland annat, förutom växter, även ljusslingor, krukor och ljus.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.Nyckelord:

Inredning

Inspiration

Jul

Julpynt

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår