AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

28 april 2016

Grow - plantera i glaskupa

Den gröna trenden fortsätter att rulla på. Gröna växter är trendigare än någonsin och gröna växter kan vi bara inte få nog av. Odlandet har också ökat i popularitet, och det gäller både ätbara växter och annat. Fler och fler inser att vi mår bra av att omge oss med skön grön natur.
Om man inte har massor av yta så kan man klämma in mindre grejer som den här, en  liten pryl som är superfin att ha i fönstret. Den visades upp under Stockholm Designweek och sedan dess så har den poppat upp ungeffär överallt i tidningar och bloggar. Bottendelen av odlingskupan Grow håller jorden och plantan medan toppdelen fungerar som ett lock utrustat med en pip vilket gör det möjligt att använda som en vattenkanna. Locket släpper in luft och reglerar fukt- och temperaturnivåer inne i kupan. Används till de minsta plantorna i tidigt stadium innan de planteras i en större kruka.

Grow glaskupa minidrivhus från Designhouse Stockholm
Grow glaskupa minidrivhus från Designhouse Stockholm

Odlingskupan Grow är designad av Caroline Wetterling och är från Designhouse Stockholm. På nätet finns den bland annat hos Designonline.com för 289 kr och 295 kr hos Royaldesign.se. Kupan är tillverkad i glas och den är inte jättestor så den är lättplacerad. Höjd 14 cm. Ø 8 cm.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Blommor

Detaljer

Inredning

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår