AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

25 maj 2014

Gruppera mera med blommor

Det är härligt med sköna gröna växter inne, men om man inta har gröna fingrar och tar död på de flesta växter så har jag här två tips.
1. Suckulenter. De är supertåliga och behöver inte planteras om i ur och skur och de behöver inte vattnas hela tiden. Gruppera ihop dem med några tomma glasvaser och flaskor i olika färger så har man skapat ett fint blickfång. De avger heller ingen doft, så de brukar fungera även för allergiker.
2. Snittblommor. Tyvärr är de ganska dyra, men om man köper en bukett och delar upp den i många olika vaser så ger det intryck av att vara mer än det egentligen är. Den här tiden på året kan man tacksamt ta in syrenblommor och annat fint.

Blommor och glas Foto: Annika Rådlund
Blommor och glas Foto: Annika Rådlund

Skapa fina blickfång med hjälp av några få blommor, vaser och burkar ger intrycket av att det är mer än vad det är. De översta vaserna i olika färger kommer från PonPon.

Pon Pon på Rum 21 (rea på vaserna såg jag nu)
Mer om Suckulenter på Blomsterfrämjandets sidaNyckelord:

Blommor

Detaljer

Inspiration

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår