Habo Gruppen AB

Visa alla produkter från: Habo Gruppen AB

Krokar & Beslag från Habo Gruppen AB

Handtag & Dörrbeslag - Se mer på vår hemsida

Handtag & Dörrbeslag

Låt den hemtrevliga känslan starta redan vid första kontakten. Välj ett handtag som stämmer med eller förstärker husets stil och speglar din personlighet.

Skjutdörrsbeslag och Dörrar - Se mer på vår hemsida

Skjutdörrsbeslag och Dörrar

Förnya hemma, enkelt och med stor valfrihet. Möjligheterna att anpassa din skjutdörr till din och rummets stil är nästintill oändliga.

Krokar & Hängare - Se mer på vår hemsida

Krokar & Hängare

De låter ditt hem vara bekvämt och snyggt på samma gång. Habo har ett stort utbud av krokar och hängare som på bästa sätt tar hand om dina kläder och prylar.

Port & Grindbeslag - Se mer på vår hemsida

Port & Grindbeslag

Med grindbeslag från Habo sätter du pricken över i på grinden och välkomnar dina gäster med stil. Smycka din trädgård med snygga och funktionella detaljer.

Fönsterbeslag - Se mer på vår hemsida

Fönsterbeslag

Släpp in den friska luften och lås fönstret när du ger dig av hemifrån. Habo har ett brett sortimentet av funktionella och vackra fönsterbeslag.

Knoppar - Se mer på vår hemsida

Knoppar

"Med små enkla medel kan du förändra känslan på byrån i sovrummet, den gamla skänken i hallen eller karaktären på ett helt kök."

Möbelbeslag - Se mer på vår hemsida

Möbelbeslag

Det är inte bara knoppar och handtag som kan ge en möbel nytt liv. Det är också de små detaljerna som ofta inte syns. Ett monteringsbeslag, hyllbärare som håller dina hyllor på plats eller ett nytt magnetlås som exempel.

Hyllor & Konsoler - Se mer på vår hemsida

Hyllor & Konsoler

Det är skönt att få ordning och reda bland kläder och prylar. I Habos sortiment finner du ett stort utbud av konsoler, hyllor och smarta tillbehör som hjälper dig att bringa ordning i vardagen.

Byggbeslag - Se mer på vår hemsida

Byggbeslag

Från stugor till uteplatser och staket – byggbeslag är en viktig del i många byggen. I sortimentet av byggbeslag finns allt från containerhjul och ledstångsbeslag till stolphållare och balkskor.

Lokala återförsäljare