AlltomBostad
 
Hager Elektro AB

Visa alla produkter från: Hager Elektro AB

El, Strömbrytare från Hager Elektro AB

berker B.3 - Se mer på vår hemsida

berker B.3

Serie berker B.3 är ramar i genuint aluminium och i många olika färger. Dessa kan kombineras med vippor i ett flertal olika färger. En innovation är B.3 ramar i svart, brun, guld och röd anodiserad aluminium.

berker B.7 - Se mer på vår hemsida

berker B.7

Serie berker B.7 är ramar som ursprungligen varit i glas men som nu även finns i plast, rostfritt stål och aluminium. Dessa kan kombineras med vippor/centrumbrickor i ett flertal olika färger.

berker Q.1 - Se mer på vår hemsida

berker Q.1

Serie berker Q.1 en gång rörd, aldrig glömd. Du märker skillnaden första gången du rör den. Tack vare sin speciella ytfinish, har den en sammetslen känsla. Med sin jämna profil, låga vippa och rundade kontur är den estetiskt tilltalande.

berker Q.3 - Se mer på vår hemsida

berker Q.3

Robust, det finns inget annat ord som beskriver serie berker Q.3 bättre. På ett sätt är den mjuk och len men på samma gång väldigt tålig och motståndskraftig mot repor mm. Serien använder samma vippor/centrumbrickor som berker Q.1.

berker R.1 - Se mer på vår hemsida

berker R.1

Det största karaktärsdraget för serie berker R.1 är ramen som har en mjukt rundad kontur i kombination med en rund vippa. Vid första anblicken är det en enkel brytare med stilren design och vid närmare granskning så är det ett fulländat sortiment av allt från konventionella brytare och vägguttag till KNX-knappar med ramar i flertalet olika material. Modulärt koncept med samma insatser och centrumbrickor till R.1 och R.3

berker R.3 - Se mer på vår hemsida

berker R.3

Den runda vippan kombinerad med den kantiga ramen förstärker designen och är en hyllning till kontraster. Serie berker R.3 förändrar hur vi ser på en vanlig strömbrytare och precis som i Berker R.1 så finns ett fulländat sortiment av allt från konventionella brytare och vägguttag till KNX-knappar med ramar i flertalet olika material.

berker S.1 - Se mer på vår hemsida

berker S.1

Serie berker S.1 står för “standard”. Denna strömställarserie har satt de verkliga standarderna för enkelhet, funktionalitet och tidlöshet. Tack vare dessa kvaliteter har den naturligt utvecklats till att bli ett standardval för både bostäder och kommersiella fastigheter, vid renovering eller nybyggnation.

Serie R.classic - Se mer på vår hemsida

Serie R.classic

Serie R.classic är en klassisk modell som fortsätter att skriva historia ett sekel efter att Berker lanserade den första vridströmställaren på marknaden. En lysande tradition och en klassisk modell för framgång. Detta är ett stort arv som måste bevaras och vidareutvecklas. En vridbrytare i enkel design som har dragen av den klassiska berker Serie 1930. Dess tilltalande runda form och enkla vred passar för installationer i såväl slott som koja.

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår