AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

20 april 2017

Hållbar terrasslasyr i olika kulörer

Demidekk har meddelat att de nu har förbättrat sin terrasslasyr så att den nu är ännu mer effektiv mot beväxning och har en snabbare torktid. Det finns tolv olika kulörer att välja mellan, allt från varmbruna Burmateak till Sotgrå, Skimmergrå och Naturgrå. Vill man ha en riktigt mörk färg så finns det en som heter Gråsvart. Själv är jag lite sugen på att testa den som heter Nordiskt trä, för jag gillar egentligen inte den grå färgen som terrassgolvet har fått med tiden jag tycker inte att det passar ihop med fasaden. Jag tror att det kan vara smart att beställa ett litet prov av den/de man funderar på och provmåla en liten yta innan man går loss på hela altanen, så att det blir så som man har tänkt sig.

Demidekk Terasslasyr Skimmergrå bild 1-3, Nordisk trä bild 4 och Gråsvart på bild 5.
Demidekk Terasslasyr Skimmergrå bild 1-3, Nordisk trä bild 4 och Gråsvart på bild 5.

Demidekk Terrasslasyr ska tåla regn redan en timme efter strykningen och det ska räcka med en strykning för att få ett långvarigt skydd. 10 liter kostar cirka 1700 kr.
Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.

www.jotun.com/seNyckelord:

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår