AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

26 april 2017

Hållbara trädgårdsredskap

Alltså det finns ju inget tråkigare med veka trädgårdsredskap, spadar som viker sig och handdag som blir böjda eller går av.... Helt bortkastade pengar helt enkelt. Nu såg jag att Hornbach har trädgårdsredskap med 10 års garanti. Då måste de ju vara hållbara tänker jag. Märket på produkterna som Hornbach har heter ForQs, och jag har aldrig provat dem, men det ska visst vara deras egna varumärke. Utöver klassiska trädgårdsverktyg finns det även produkter för jordbearbetning, träd- och buskskötsel, trädbearbetning och bevattning . Kan ju vara något att kolla närmare på om man ska uppdatera sin utrustning inför årets trädgårdssäsong.

ForQ:s trädgårdsredskap av ädelstål och yxor med trähandtag från Hornbach
ForQ:s trädgårdsredskap av ädelstål och yxor med trähandtag från Hornbach

 Alla ForQ:s trädgårdsredskap och yxor med trähandtag är dessutom tillverkade av FSC-märkt trä. FSC-varumärket garanterar att produkterna är av virke från miljömässigt och socialt ansvarsfullt skötta skogar som certifierats i enlighet med Forest Stewardship Council strikta riktlinjer.

Ovan från vänster syns planteringsspade, kratta, ogräsjärn, fjäderräfsa, dubbelhacka och fogkrats, samtliga av ädelstål för 89 kr/st.
Följt av: klyvyxa, 1250 gram, 299 kr. Handyxa, 600 gram, 169 kr. Handyxa, 1000 gram, 199 kr. Bra priser tycker jag! Själv skulle jag behöva en klyvyxa och ska ta och kolla in den här i verkligheten.

www.hornbach.seNyckelord:

Butik

Detaljer

Prylar

Tips

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår