AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

27 januari 2013

Handarbete med fler funktioner!

På formex såg vi några nya saker med fler funktioner, i Åsa Kax monter. Hon har designat kökshanddukar och affischer som man själv kan välja att göra något annat av - eller så kan man välja att låta bli och låta det vara som det är. Möjligheter finns förstås att addera en personlig stil. Den vita kökshandduken med två fina blåmönstrade ägg på går till exempel att sy om till en kudde! Ägget blev även utvalt av Svenska Moderådet och hamnade därför i Trendzoneområdet (vilket är ett lyft för produkten förstås som får ännu mer uppmärksamhet där). En annan handduk gick att sy om till vimplar. Åhh vad jag önskar att jag var så där pysslig!

Craft my draft Foto: Annika Rådlund
Craft my draft Foto: Annika Rådlund

Magisk design, Craft by draft av Åsa Kax finns bland annat hos webshopen Nordic design collective. En kökshandduk som kan sys om till en kudde, nåldyna, eller vimpel....eller bli en stolsrygg, kostar 160 kr inkl frakt.

 

Nordic Design CollectiveNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Mässor

Nyheter

Prylar

Textil

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår