AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

3 juni 2016

Handdukar med spa - känsla

Om man funderar på att skaffa nya fräscha handdukar så kan jag tipsa om Linum, de har underbara handdukar i linne och linne/bomull med riktig hamam-känsla. Tunna och snabbtorkande i både släta och våfflade ytor. Dessutom är de supersnygga! Jag gillar de här handdukarna för att de är lätta att vira kring huvudet efter att man tvättat håret, andra handdukar blir lätt för tunga och ramlar lättare av. Jag tog den här bilden under pressdagarna, då de hade sin visning över kommande kollektioner. Jag tror dock att de här handdukarna är ett stående inslag hos dem, för mina ser ungefär likadana ut (jag har vita och ljusgröna).

Linum handdukar Foto: Annika Rådlund
Linum handdukar Foto: Annika Rådlund

Handdukarna Kite, Avilon, East och Spring från Linum. Handdukshållaren i golvmodell går inte av för hackor den heller, men den var nog bara där för stylingens skull och ingår inte i Linums egna kollektion.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 Nyckelord:

Bad

Detaljer

Nyheter

Prylar

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår