AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

6 april 2010

Happy - tillsammans på Formex

av: Mumlan Nyhlin

Medan jag lapade sol i härliga Härjedalen damp det ner ett pressmeddelande från Formex. Känns som om vi spinner vidare på redan rådande trender. Inte mig emot, jag gillar både pastellfärger, söndagsbruncher och prestigelöst umgänge.

Vi går mot mer optimistiska tider. Det är dags att fira, bjud grannarna eller jobbarkompisarna på middag, eller kanske bara den närmsta familjen.  Vi är glada, snälla och satsar framåt tillsammans. Formex trendtema i höst är ”Happy”.

Det handlar om en livsstil där vi gör saker tillsammans - lagar mat, jobbar, slappar och firar. Bubbel i fina glas en tisdag, långkok en torsdag, brunch en söndag, det är den nya trenden. Samtalet och utbytet människor emellan är det som gör livet värt att leva, att dela vardagen med varandra och hitta på nya fester. Prestige är inte så väsentligt längre. Huvudsaken är att ses och umgås.

Av: Mumlan NyhlinNyckelord:

Mässor

Nyheter

Tips

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår