AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

30 augusti 2017

Har du ett fallskydd i din brunn?

Det här är en pryl som jag inte ens visste att den fanns - men det är en sak som kan rädda liv om du har en vattenbrunn eller avloppsbrunn på din tomt. Jag har en brunn med ett stort stenlock på men man tänker förstås ibland på om någon skulle skjuta locket åt sidan, då är det ju helt öppet ner i hålet! Jag tänker direkt på alla de filmer man har sett när personer både har ramlat ner i en brunn, både på grund av olyckor och på grund av att någon annan buttat ner dem dem där....arma öde. Hur läskigt som helst, jag får panik bara jag tänker på det. Känns som ett fallskydd är en billig investering för att slippa oroa sig för det där.

Fallskydd för brunnen från ISP Prod AB
Fallskydd för brunnen från ISP Prod AB

Ett lock som inte har stängts ordentligt efter till exempel en slamsugning är en stor fara. Fallskyddet förhindrar att folk och djur ramlar i.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.ISP Prod ABNyckelord:

Övrigt

Prylar

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår