AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 oktober 2011

Härlig keramik i grönt och turkost från Eva Braun!

Eva Braun lanserar en italiensk keramik från Fratelli Coli på den svenska marknaden. Anledningen till att hon börjat importera keramiken är för att hon själv är otroligt förtjust i Spruzzi, den cremevita serien med gröna stänk. På något vis får den mig att tänka på Rörstrands "Gröna Anna", men de är egentligen inte alls lika. Jag antar att det är den gröna färgen som ger associationen.
Stänken på Spruzzi får mig också att tänka på 80-talet, jag hade ett par plastörhängen i samma mönster...  Ändå känns det här nytt och fräscht. Garanterat så kommer matgästerna att titta lite extra om bordet är dukat med det här porslinet. Den stora skålen är helt fantastisk och blir ett underbart blickfång på bordet då den är fylld med pasta, sallad, kräftor eller något annat gott. De eldfasta grytorna är säkert ljuvliga att laga mat i. Buon appetito!

Härlig keramik i grönt och turkost från Eva Braun!

Spruzzi och Pirofila är tillverkade i majolika, som är starkare än vanlig keramik och de tål maskindisk.
Foto: Annika Rådlund

eva braunNyckelord:

Detaljer

Inredning

Inspiration

Kök

Porslin

Presenter

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår