AlltomBostad
 

AoB Bloggen med Annika Rådlund

24 maj 2015

Härlig trädgårdsigloo!

Ibland är det för kyligt för att sitta ute, men man skulle göra det om det var lite varmare. Om en inglasad uteplats känns som en alltför dyr investering så kan man istället köpa en igloo. Den fångar solens strålar så att det blir både varmt och vindstilla inuti, troligen även myggfritt om man håller dörren stängd. Den här igloon kan man ha ute både vår, sommar och höst men den tål inte det svenska vinterklimatet. I den här kan man till och med sova under stjärnorna, och man slipper bli uppäten av mygg och knott.

Garden igloo / Coolstuff
Garden igloo / Coolstuff

Cool igloo på 10 kvm som ska stå stabilt i alla väder och ha ett bra luftflöde (bra så man inte kvävs där inne) och den ska även vara enkel att montera på vilket underlag som helst. Diameter 3,6 m och höjden är 2,2 m. 6 995 kr hos Coolstuff.se Man kan även köpa till en skuggduk för de där riktigt soliga dagarna. Skuggduken täcker 3/4 av igloon ska göra igloon till en skön oas dagar då solen ligger på.Nyckelord:

Nyheter

Prylar

Trädgård

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår