AlltomBostad

AoB Bloggen med Annika Rådlund

12 maj 2016

Härligt med en jacuzzi nedfälld i bryggan!

Företaget Bryggliv har allt möjligt för den som vill hotta upp sin brygga med belysning, vindskydd, glasräcken, stolpar och annat. Ja, om man nu har en brygga eller planerar att bygga en. Jag satt precis och kollade igenom deras pressbilder och fastnade såklart för den här... ser ju verkligen hur mysigt ut som helst med en jacuzzi nedfälld i bryggan och ett glasräcke för vind- och insynsskydd. Jag tänker förstås direkt på det praktiska....elen till exempel... man måste ju ha tillgång till el för att kunna starta jetstrålarna och filtersystemet. Men hursomhelst...vilket lyx att bada så där!

Lyxigt bryggliv Foto: Bryggliv
Lyxigt bryggliv Foto: Bryggliv

Lamellglas kring poolen gör att man får skyddat läge på bryggan eller på altanen. Kan ju vara skönt att rama in lite så att det blir, om möjligt, ännu mysigare.

Följ Allt om bostad på facebook och på Instagram för att inte missa några nyheter.
 

www.bryggliv.seNyckelord:

Bad

Bygg

Detaljer

Inspiration

Nyheter

Prylar

Tips

Utomhus

Vår policy för datahantering, integritet och cookies

Genom att surfa vidare på vår hemsida och använda våra tjänster så godkänner du till att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till. Läs mer...

OK, jag förstår